Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ki volt a legnagyobb suttyó novemberben?

2013.12.08. 19:31 Főnix blog

Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus suttyóságról, amit a közéleti személyek napról napra lenyomnak a torkunkon. Részünkről úgy vagyunk vele, hogy itt az ideje egy szégyenfal létrehozásának, ami minden hónap végén megemlékezik azokról, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy a fejünket a falba verve gondolkodjunk azon, hogy most akkor röhögni kéne vagy csak csendben sírni a sarokban. A kérdés egyszerű, pusztán arra kell választ adni, hogy mégis ki volt az, aki a legnagyobb gyökérséget csinálta a hónapban. A győztesek bejutnak az év végi döntőbe, ahol a végső nyertes egy minimalista stílusban rajzolt faszt kap ajándékba.

Balogh József

Senki nem felejti el azt a csodás tavaszi délutánt, mikor Balogh József azt hazudta, hogy nem megverte a feleségét, hanem az a szerencsétlen átesett a földön fekvő vak komondoron. Azóta sok idő eltelt és ebben a hónapban elérkezett az idő, hogy felmondjon a munkahelyén és visszaadja a megbízást, amit nyilván nem a nőverésben elért óriási sikerei miatt kapott a választásokkor. Ehhez képest most is alkalmazta a tavaszi stratégiát és a valóságról egyáltalán nem véve tudomást, úgy döntött, nem mond le. Áprilisban a Vakkomondor Stratégia bemutatása után éppen Balogh József végzett a szavazás élén, kérdés, tud-e duplázni.

NAV

Az adóhatóságot mindenki utálja, de eddig csak feltételeztük, hogy igazunk van. Aztán jött Horváth András és elmondta, hogy tényleg igazunk van, a NAV valóban hagyja adót csalni a nagyokat. Szerencsére az adóhatóságnál három nap alatt mindent átvizsgáltak, így minden visszatérhetett a rendes kerékvágásba és az adóellenőrök üldözhették tovább a valódi bűnözőket.

CBA

(igen, október 23-áról szól, de novemberben került elő)

cba_nov.jpg

Ranjit Sinha

Ha valaki nem tudná, Ranjit Sinha az indiai Központi Nyomozó Iroda vezetője, aki ebben a minőségében tartott előadást valami konferencián. Arról beszélt, hogy ha már nem tudják megakadályozni a létezését, akkor legalizálják a sportfogadásokat. Így legalább állami bevétel lenne belőle. "Ha nem tudod elkerülni a nemi erőszakot, akkor élvezd." Így.

Egri Országzászló és Emlékhelybizottság

Hát igen, ez kicsit nyelvtannáciság, de tény, hogy a Törőcsik Marinak még életében állított emléktáblára sikerült a színésznő neve után azt írni, hogy "(Pély, 1935- - )". Na most ezzel a kötőjeles változattal az az egyetlen probléma, hogy csak a temetőkben szokták használni. Hogy kik? A még élő házastársak a közös sírkövön. Ezt pedig egy emlékhelybizottságnak csak tudnia kéne, nem?

Ringier

A Ringier-nek igazából minden hónapban bérelt helye kellene legyen ezen a listán. Olyan dolgokat köszönhetünk neki, mint a tökéletesen színvonaltalan Nemzeti Sport, a hot! magazin, vagy a Blikk, hogy mást ne mondjunk. Viszont ez a kiadó pénzelte a Népsport blogzónát is, ami olyan volt, mint a blog.hu, csak Index helyett Nemzeti Sport Online-nal és csak sporttal foglalkozó blogokkal. Aztán sajnos az ezt működtető Ringier rendszere teljesen felmondta a szolgálatot, a blogfelületek használhatatlanná váltak, szóval meghalt a dolog. Mit tett erre a kiadók mintaképe? Szépen felvásárolta a legnépszerűbb blogok .hu-s névváltozatát és megpróbálta eladni a nála blogolóknak. Kedves, ügyfélközpontú, emberbarát cég ez.

2013 suttyói:

Január - Hoffmann Rózsa

Február - ELTE-BTK HÖK

Március - Orbán Viktor

Április - Balogh József

Május - Kerényi Imre

Június - NSA

Július - Schobert Norbi

Augusztus - Magyar Rendőrség

Szeptember - Németh Gábor

Október - A magyar labdarúgás


Szólj hozzá!

Címkék: közélet szavazás összegzés idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr235681936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása