Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ne legyél fasz!

2015.04.01. 15:16 mujure

Manu Chao koncert a Gólyában. A 4K! Gyurcsányt szeretné miniszterelnöknek. A Fidesz nyilvánosságra hozza az ügynökaktákat. Hosszú Katinka mellnagyobbító műtéten esett át. Ez négy álhír, ami ma szembe jött velem, és még csak 10 percet neteztem, csak a Facebookig jutottam el. Április elseje nem vicces, nem menő és pláne nem eredeti.

Még senki nem halt meg kamuból, még nem igazolta le senki Messit, még nem mondott le Orbán, még nem párbajozott egymással Putyin és Obama, de ne aggódjunk, ha várunk egy kicsit, ezek mind meg fognak történni, hogy aztán jót nevethessünk azon, hogy mennyire becsaptak minket. A Gólya ráadásul odáig ment, hogy kivételt mert képezni és nem is április elsején mondta be a vicceset, hanem néhány nappal korábban. Előre félek, hogy ezzel precedenst teremtett.

Hosszú-hosszú évek óta kell minden évben egy nap azzal töltenünk az időnket, hogy próbáljuk kikerülni az önjelölt humorheroldokat, akik szerint kurva vicces az, ha – mondjuk – egy vödör jeges vizet öntenek ránk. Az Ice Bucket Challenge-en legalább magukat öntötték le. Az internetes portálok egymást felülmúlva próbálnak meg viccesebbnél viccesebb álhíreket kitalálni, pedig tudják jól, hogy van erre szakosodott oldal, Hírcsárdának hívják és tényleg vicces. Nem értem minek átverni az embereket, azt pedig főleg nem értem, hogy ezt miért gondolják poénosnak, azt pedig még pláne nem értem, hogy van bárki, aki ezen a napon úgy olvas híreket, mint bármelyik másikon. Kedves Gólya, Fent és Lent, 4K! és Hosszú Katinka (a lista még nyilván folytatható)! Egyáltalán nem vagytok poénosak, hanem sokkal inkább fárasztóak, unalmasak és idegesítőek.

Április elseje amúgy relatíve nagy hagyománynak örvend (vagy csak ez is egy tréfa?), a wiki egyenesen a keltákig vezeti vissza, ami azért túlzásnak tűnik, de hát ma mindent el kell hinni. A probléma az, hogy például valakinek a halálhírét kelteni nem olyan nagyon vicces, főleg azért nem, mert ebből lesznek a hoaxok és szegény Brad Pitt meghal majd egy esős novemberi napon is, pedig ugyanúgy élni fog. A Főnixen mi szeretjük és értjük a viccet, sőt, általában mi magunk is élünk vele, elvégre ez egy kocsma, de az unalmas és korántsem eredeti álhírekből például rohadtul elegünk van.

Emlékszem, általános iskolában mindenféle, szintén nem eredeti viccet sütöttünk el a tanárok kárára, mint például, hogy másik tanterembe mentünk órára, vagy hogy bekentük tusfürdővel a kilincset. Ez utóbbit amúgy már 8 évesen is leszavaztam, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy mára már komoly felnőtt emberek, sportolók, újságok és híroldalak is úgy érzik, április elseje a legnagyobb poén az évben, miközben nem az. Nem. NEM! Tartsuk meg inkább annak, ami: 10 év alattiak kisded tréfáinak szegényes gyűjteménye.

És most te is mondd el a John Oliver aranyszavait követő esküt és kérlek, most az egyszer te se legyél fasz!

 

 

 

Hahahaha, mind jól bedőltetek, április bolondja! Igazából imádjuk a Bolondok Napját, ti kis butuskák!!!!


Szólj hozzá!

Címkék: humor unalom idióták kilincs

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr107327068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása