Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Gulyásleves vodkaszósszal

2015.02.18. 10:35 Főnix blog

Nyilván ti is elgondolkodtatok rajta, hogy vajon mit ebédelt a Magyarországon járó Putyin elvtárs elnök úr (mi sem), viszont volt olyan szerencsénk, hogy rátettük a kezünket némi információra a kajálási szokásairól (a pornó ugye házhoz jött neki). Alant egy elsőkézből származó beszámoló, amit nem haver haverja mesélt, hanem faszán így küldte el nekünk valaki, aki véletlenül a Putyint kiszolgáló konyhán volt akkor.

Nem hiszitek el, de egyik pillanatról a másikra még a merőkanalat is ki kellett ejtetnünk a kezünkből: megérkezett Magyarország Keddi Vendége, maga Putyin, aki a szobájába rendelt némi magyaros kaját. Volt ott minden, harcsapörkölt, bárány, bélszín, szarvas, gulyás, kutyafasza. Utóbbi nyilván nem, vagy ha igen, hát azt hozta magával (készültek azért, csak kíváncsi volt a magyar konyhára is).

A legkomolyabb mégis az a jelenet volt, amikor megjelent egy csávó a konyhán és a kezünkbe nyomott egy üveg bontatlan Goral vodkát, hogy akkor tálalás előtt ezzel lehet átmosni fertőtlenítés címszóval a tányérokat. Én még nem próbáltam, de tuti kell nyomni egyszer egy vodkás mosást a tányéroknak, hátha ehető marad a kaja.


3 komment

Címkék: politika közélet vendégposzt

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr57184871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dex.ion 2015.02.18. 17:23:56

képet vagy sose történt meg:)

robogó 2015.02.18. 18:15:05

Így van ellenkező esetben kacsa!

randomuser1 2015.02.18. 18:51:40

tuti fék, a goralvodka az valami középeurópai prolimárka, rendes orosz nem iszik ijen vackot
süti beállítások módosítása