Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Az őszinte pizzafutár és a szivárványos profilkép

2015.06.29. 14:34 Retkes Pizza

Azoknál az embereknél, akik igaz fotelforradalmárként a facebook profilképük kiszínezésével támogatnak egy már eldőlt ügyet, miközben bármikor elsunnyognának, ha mellettük buzikat vernek, már csak azok a cégek idegesítőbbek, amik fontos társadalmi ügyeket használnak fel arra, hogy ingyen reklámozzák magukat és egy kicsit elfeledtessék, hogy évi plusz 0,5% profitért bárkit megaláznának, na náluk aztán tényleg már csak azok a nagyon heteroszexuális férfiak idegesítőbbek, akik minden macsóságuk ellenére rettenetesen félnek a buziktól és az amerikai melegházasság rájuk gyakorolt hatásától, akiknél még idegesítőbbek azok, akik nem csinálnak semmit, csak cinikusan ülnek otthon és idegesíti őket mindenki, mert az egyébként potens társadalmi csoportok véleménynyilvánításának egy tét nélküli virtuális térbe szorítása a demokrácia totális halála, ráadásul kurva idegesítő.


Szólj hozzá!

Címkék: kritika közélet idióták pizzafutár

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr667582890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása