Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ki volt a legnagyobb suttyó júliusban?

2013.08.11. 15:59 Főnix blog

Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus suttyóságról, amit a közéleti személyek napról napra lenyomnak a torkunkon. Részünkről úgy vagyunk vele, hogy itt az ideje egy szégyenfal létrehozásának, ami minden hónap végén megemlékezik azokról, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy a fejünket a falba verve gondolkodjunk azon, hogy most akkor röhögni kéne vagy csak csendben sírni a sarokban. A kérdés egyszerű, pusztán arra kell választ adni, hogy mégis ki volt az, aki a legnagyobb gyökérséget csinálta a hónapban. A győztesek bejutnak az év végi döntőbe, ahol a végső nyertes egy minimalista stílusban rajzolt faszt kap ajándékba.

Borszéki Csaba és Németh Norbert

Mi sem gondoljuk, hogy a magyar futball bármilyen szinten is jelen lenne a nemzetközi színtéren, nem is érdemes összevetni vele, ettől még szeretjük. És rajtunk kívül is vannak ilyenek, tény, hogy nem valami sokan, de néhány tízezer őrült van az országban, akik heti rendszerességgel pénzt áldoznak arra, hogy a helyszínen tekintsék meg kedvenc csapatukat. Na, pontosan ezek miatt az emberek miatt suttyóság a bundázás. Fenti két ember a legfrissebb elkapott bundázók, Németh ráadásul válogatott is volt. Egyszer, de volt. A két úriember tavasszal bundázott meg Eger mérkőzéseket, a csapat csont simán esett ki, fizetés nem volt, jól jött a mellékes. Csak ugye csalni nem ér, meg a törvény is bünteti, le is csaptak szegénykékre hamarost, csak úgy, edzés után. Ráadásul Németh haverja lenyilatkozta a Nemzeti Sportban, hogy szegény Norbi jó ember, csak elfogytak az Oroszországban keresett milliók és hát valamiből élni kell. Reméljük, a jövőben ezt valami kellemes cellában fogja tenni.

D. Dániel, F. M. és a haverok

Mi kell ahhoz, hogy odáig süllyedj, hogy egy házibuliban megerőszakolsz egy 15 éves lányt? De most komolyan, vegyük sorra: 18 éves magyar és 19 éves olasz, egy házibuliban, 15 éves lánnyal. Ha semmit nem csinálnak, akkor is megkapják, csak két felest kell adni neki, esetleg egy slukkot a jointból és azt csinálnak, amit akarnak úgy, hogy még a csaj is szeretné, sőt, még élvezi is. Ehelyett 1) megvárják, amíg elájul, 2) utána mernek csak hozzáérni és 3) mindezt videóra veszik és elküldik a lány ismerőseinek. Erre nincsenek szavak. Undorító. A kurva anyátok.

Buzgó József

Az úgy van, hogy nyaranta, a Balatonnál szeretjük megvenni a Nemzeti Sportot, nem is tudom, valahogy hozzátartozik a fílinghez: kánikula, reggeli sör és az NS. Az mondjuk mellékes, hogy maga az újság egy szenny, tulajdonképpen ennél csak jobb sportújságot lehetne csinálni (na, az sem lehet véletlen, hogy épp a Blikket is tulajdonló Ringier a kiadó), de hát ugye a monopolhelyzet nem késztet minőségre is. Mindezt még lenyeltük az elmúlt években, de amikor Buzgó úr nagy buzgalmában olyanokat ír le Csak úgy című frenetikus glosszájában, minthogy "mai rohanó világunkban" meg "az internet amennyire áldás, annyira átok is" és amúgy is ezek a mai fiatalok borzasztóak, bezzegazénidőmben, akkor valami tényleg megtörik bennünk. Tipikus idősebb generációs hozzáállás, ha valamihez nem értünk, az máris szar lesz. Teszi mindezt ráadásul egy olyan számban, aminek a címlapján szereplő Stromgodset-Debrecen mérkőzésre basztak kimenni Norvégiába és a netről szerzett tudósítást használják fel a lapban! Néha azért mégse rossz ez az internet dolog, nem, Buzgó Józsi bácsi?

Wannabe öngyilkos

Van az úgy, hogy bebasz az élet. Van az úgy, hogy ki akarod nyírni megad, mert nincs értelme, meg máshogy senki nem akar foglalkozni veled. Van az úgy, hogy meg is próbálod. És őszintén sajnáljuk, ha eljutsz idáig. Viszont arra nincs bocsánat, ha az öngyilkosságoddal olyannyira fel akarod hívni magadra a figyelmet, hogy vonat elé veted magad, amivel, és ezt kurva jól tudod, hiszen eddig sem barlangban éltél, szétszopatod az amúgy is kényelmetlen fostalicska utazóközönségét. Azért pedig kétszeres faszkorbács jár, ha teszed mindezt a legdurvább kánikulában. Hősünk ráadásul túl is élte. Részünkről legszívesebben azt kívánnánk neki, hogy dögöljön meg, de mivel ugye ez lett volna a cél, jó egészségben, egyedül eltöltött újabb 90 évet kívánunk. És a hónap suttyója címet.

Justin Bieber

Justin Bieber eddig sem volt épp a szívünk csücske, de azért az már tényleg több a soknál, hogy valaki leköpje azokat, akik a világ talán leggazdagabb tini suttyójává emelték. Külön piros pont, hogy ez már nem az első ilyen eset. Legalább lenne benne annyi tartás, hogy beemeli a performanszba a rajongók megalázását, ahogy tették azt nála sokkal tisztességesebb művészek, úgyismint a Rammstein, GG Allin vagy éppen a Sex Pistols.

Schobert Norbi

Mi itt a Főnixnél elég kevés dolog miatt tiszteljük, vagy épp kedveljük Schobert Norbit, de azt meg kell adni, hogy kivételesen szórakoztató, ahogy a személyét érintő kritikákat kezeli. Kevés közszereplő vág vissza olyan gyerekesen a legkisebb baszogatásra is, mint az update-király. Mármint komolyan, a Velvet Hét lúzere címre egyáltalán reagálni is nevetséges, ha ezt valaki nem tudja egy vállrándítással és egy mosollyal elintézni, az egyszerűen idióta. A suttyó címhez viszont kell a felháborodott, fröcsögő Facebook-hisztéria is, amit Norbi tökéletesen teljesített. A reakció ráadásul hemzseg az álságos faszságoktól, mivel Norbi szerint valakinek azt mondani, hogy a képed alapján irány a Pride, valójában nemhogy nem buzizás, hanem éppen ellenkezőleg, lelkesítés, hogy vállalja magát. Kivéve, ha kövér persze, mert akkor szarrá lesz alázva. Persze csak hátulról. Segítsetek neki, hogy a megalázó Hét lúzere posztról a hónap suttyójává emelkedjen.

2013 suttyói:

Január - Hoffmann Rózsa

Február - ELTE-BTK HÖK

Március - Orbán Viktor

Április - Balogh József

Május - Kerényi Imre

Június - NSA


13 komment

Címkék: közélet szavazás összegzés idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr925426810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.08.12. 11:30:31

A politika szabadságon van, de így is elég erős a felhozatal.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.08.12. 11:51:11

Március bajnokára nem lehet tippelni? Végre egy verseny, amit fölényesen kéne nyernie.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.08.12. 12:05:13

Mivel a nemi erőszak nincsen egy kategóriában a suttyósággal, hanem sokkal súlyosabb dolog, ezért arra szavaztam, de nem érzem fairnek, hogy belekerült a listába, különben Update Norbira szavaztam volna, de nem azért, mert beszólt valakiknek a faszkönyvön, hanem mert nagyon régóta hülyíti a bizniszével az amúgy is hülyéket.

sántaturul 2013.08.12. 12:08:03

nálam a gránitba vésett, örökkön örökké első és legyőzhetetlen: suttyóország suttyó királya + udvartartás

Indriq 2013.08.12. 12:12:20

én subler norbertre szavaztam

Sokorai_Atala 2013.08.12. 13:20:45

Többször is ő nyerne, ha írói munkásságát figyelembe vesszük.

bioLarzen 2013.08.12. 16:17:07

Csak kérdezném, hogy a két focista miért június suttyóságára jelöltek, ha nem akkor bundáztak, csak akkor derült ki?

Szerintem maga a bundázás a suttyóság, nem a lelepleződés ;)

bio

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.08.12. 16:28:41

Norbi, mindig Norbi, alaposan megdolgozik érte minden hónapban. :S

lyia (törölt) 2013.08.12. 17:46:14

Siker sikér hátán

Még mindig nagyon pörög a diákmunka, minimálbérért.

A magyar növekedésnek is befűt a szárazság?

Kirúgnak 1500 dolgozót a Dunaferrtől.

Basescu: pofátlanok a magyar politikusok, nem lesz több Tusványos.

Nem kapnak cafeteriát a pedagógusok szeptembertől.

regress 2013.08.12. 17:49:05

1500 embert küldenek el a dunaferrtől..nálam 3éve a felcsuti cigánygyerek az élen

lyia (törölt) 2013.08.12. 17:51:25

@bioLarzen:

Szerintem meg a lelepleződés a suttyóság,

hiszenileg tele van a világtörténelem suttyókkal,

akik végiguralkodták az életüket,

mert nem lepleződtek le - otthon.

Volt például egyszer egy észak-bumedisztáni uralkodó, akit még a halála után is évezredekig istenített a törzse,

mert megmutatta nekik a focilabdát.

lyia (törölt) 2013.08.12. 17:52:37

Avagy senki sem lehet profit a saját hazájában.

bioLarzen 2013.08.12. 20:07:48

Hátha a bloggazda nem tud róla: nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálam a micropoll-webhely elérése miatt iszonyatosan lassan tölt be az oldal - de tényleg elképesztően, ennek a sima weboldalnak a betöltése kb. 3 percbe telik. Minden más rendesen tölt, ez az oldal viszont többszöri próbálkozásra is ilyen lassan.

bio
süti beállítások módosítása