Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ki volt a legnagyobb suttyó decemberben?

2014.01.10. 14:44 Főnix blog

Lassan a végére érünk, hát nyilván megcsúsztunk kicsit. 2013 utolsó hava is bővelkedett paranormális jelenségekben, a szégyenfal pedig él, folytatni fogjuk idén is, végül is indul a kampányidőszak, lesz miből csemegézni. Jövő héten eredményhirdetés, most pedig 2014 előtt még utoljára a kérdés: ki volt a legnagyobb suttyó az előző hónapban?

Megyn Kelly

A FOX News, a neve írása és a munkahelye alapján atomfizikus képesítéssel is rendelkező riporternője képes volt hosszasan azt fejtegetni este tízkor, hogy nyugi gyerekek, a Mikulás fehér, ahogy Jézus is. Ezek után még kiakadt, hogy csak azért, mert neked úgy jó, nem lehet történelmi tényeket megváltoztatni. Kattints át és nézd meg a videót (nem ágyazzuk be, mert egyből elindul és ha leállítod, akkor is folytatja, ami idegesítő. A Vendégek mindenek felett!).

Nemzeti Nyomozó Iroda

Emlékszünk még Horváth Andrásra, a Hősre, aki szembeszállt az óriással és feljelentette az adóhatóságot? Emlékszünk még a NAV-ra, akik egyetlen hétvége alatt átvilágították a teljes szervezetet és kijelentették, hogy nincs itt semmi baj? Na, ezek után még egyet sikerült rúgni szerencsétlen Bandiba, egyszer csak arra kelt, hogy rendőrök állnak a lakás ajtajában azzal, hogy akkor ők most házkutatást tartanak. Reméljük, hogy a volt adóellenőr, az utánunk következő generáció példaképe őrzött másolatot a Zöld Mappából, mert ha nem, akkor nemcsak Hős, hanem Hülye is.

Simon Zsolt

Tulajdonképpen kényszerből tettük ide Zsoca nevét, de ő a fasz, miért képtelenség elárulni, hogy ki vette meg a TV2-t valójában? Azt tudjuk, hogy neki nincs ilyesmire pénze, de valahonnan aztán mégis lett, ami viszont titok. Ez így persze minimum baszott furcsa, meg kicsit bosszantó is, milyen suttyóság készülhet, amikor már fel se vállalják névvel? Mindezt az ország második legnagyobb csatornájánál. Legyen már határa a bunkóságnak (persze ha lenne, akkor kiszenvedne ez a sorozat, de akkor is, na).

SZTE-TTIK HÖK

Hehe, ez egy jó sztori, úgy tűnik a különböző HÖK-öknek bérelt helye van ezen a listán (nem csodálkozunk rajta, csak megjegyeztük). Szóval Juhász Tamás HÖK elnök kitett a facebookjára egy képet a Ku Klux Klánról, ezzel a szöveggel: Sajnos idén sem lesz már fehér karácsonyunk :'( Hogy ez miért szerencsétlen poén egy kvázi közszereplőtől, azt remélem mindenki érti. Az pedig, hogy ezek után Buci Maci-szintű támadásnak nevezte az Átlátszó Oktatás cikkét és továbbra is jó poénnak tartotta a saját viccét, már szinte mindegy is. Hogy akkor miért nem Tomira lehet szavazni? Mert a komplett HÖK lájkolta a képet.

Pócs János

Azért a karácsonyi misén világító, hitlerbajuszos Szűz Máriákat osztogatni névvel... Hát, kedves János, üdvözlünk a listán, Isten tartsa meg jó szokásod!

Matyi Dezső

A csávó többek között az Alexandra tulaja és mint ilyen, milliárdos. Egészen január 1-ig volt egy focicsapata is, a pécsi csodacsatárok klubja. Aztán egyik nap gondolt egyet, összehívott egy sajtótájékoztatót, és anélkül, hogy előtte bárkinek szólt volna, bejelentette, hogy öt nap múlva kiszáll a buliból. Nyilván volt erre oka, valami bank átbaszta, ezért mentenie kellett a menthetőt, de baszod, ez egy nyári történet, azóta képtelen volt szólni, hogy nem biztos, de lehet, hogy para lesz?! Pécsre gondolom nem sokat jár majd ezek után a közeljövőben.

2013 suttyói:

Január - Hoffmann Rózsa

Február - ELTE-BTK HÖK

Március - Orbán Viktor

Április - Lázár János

Május - Kerényi Imre

Június - Kövér László

Július - Schobert Norbi

Augusztus - Magyar Rendőrség

Szeptember - Németh Gábor

Október - A magyar labdarúgás

November - NAV


Szólj hozzá!

Címkék: közélet szavazás összegzés idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr35750504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása