Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

#utolsóvasárnap

2015.03.09. 12:05 bb_king

Ezennel Semjén letolta a faszát a torkunkon.

Vasárnap és semelyik nap éjszaka nem költhetsz és nem kereshetsz pénzt, illetve csak ott, ahol ezek akarják. Miért? Csak.

Kinek lesz jó ezzel? Senkinek.

Kinek lesz rossz ezzel? A családoknak. Azoknak, akiknek a tagjai vagy többet dolgoznak a hét hat napján, vagy azoknak, akiket mondjuk kirúgnak a csökkentett/átszervezett nyitva tartás miatt. Ja azt mondtam már, hogy a családvédelem jegyében csak a családi boltok tarthatnak nyitva?

Kibasztak a multikkal? Nem. Ne is áltassuk magunkat tovább a családi kamuval, mindenki tudja, hogy ez az egész a multik ellen szól. Csakhogy aki ki akar baszni a multikkal, annak okosabbnak kellene lennie a multiknál. Semjén és Orbán nem az. Úgy tűnik, azt se tudják, hogy a multiknál magyar emberek dolgoznak.

Akkor kikkel basztak ki? A magyar emberekkel. A magyar emberekkel, akiktől elvették a szabad választás lehetőségét. Akik nem vehetnek kiflit, amikor épp ráérnek, akik nem dolgozhatnak akkor, amikor pénzt akarnak keresni, akik nem vállalkozhatnak akkor amikor szerintük pénzt tudnak csinálni. Az alkalmazottból munkanélküli lesz, az el nem adott áruból meg nem fog befolyni úgy 250 milliárd.

De most tényleg miért? Hogy minden magyar ember érezhesse, hogy Semjén letolta a faszát a torkán. Lenyelitek?


Szólj hozzá!

Címkék: közélet ünnep idióták együttélés

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr787252799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása