Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ezért utáljuk az EB-t

2012.06.08. 17:21 mujure

Fél óra múlva kezdődik a várva várt foci EB. Mi is szenteltünk neki egy sorozatot, amely kapott hideget-meleget, pontosan olyan felesleges érzelmeket kiváltva, mint maga a sport. Nekünk ebből és még néhány dologból azért elegünk van, kezdődjön hát az utolsó gyűlölködés, látogassunk el mindenhova!

Az első, és legfontosabb dolog, amiért őszintén, tiszta szívünkből gyűlöljük ezt az egész hülyeséget, az nem is lehet más, minthogy képesek hamarabb elkezdeni, semmint befejezhettem volna a remek Ezért utáljuk sorozatot. Elmentünk a végsőkig, ültünk egy asztalnál Platinivel, Merkellel és az IMF-fel is, megértették indokainkat, mégsem tettek semmit a halasztás érdekében. Ez után az arcátlan pofátlanság (az milyen lehet?) után nem is tudunk mást tenni, mint mindenben támogatni a gazdasági szabadságharcot. Szóval, az Európa Bajnokság sajnos elkezdődik, de nem hagyhatjuk, hogy a hátralévő országok lakói elégedetten hátradőlhessenek, így egy-egy mondatban kitérünk arra is, hogy miért utáljuk a hátramaradt öt országot (azon túl, hogy hátul vannak az ábécében):

Oroszország: Döbbenet, hogy egyáltalán európai országként beszélhetünk erről a suttyó, maffiák által irányított, barbár országról, és akkor a kommunizmust még meg sem említettünk. A focijuk unalmas szar.

Portugália: Európa cigányai, csak az a baj velük, hogy igazából nem is azok, hanem csak szimplán portugálok, ráadásul a nyelvük olyan, mintha egy süket beszélne spanyolul. Cristiano Ronaldo megemlítése önmagában elegendő érv kell legyen.

Spanyolország: Már a múltjuk során is bizonyították, hogy képesek gyilkolásokkal és kegyetlenkedésekkel kiirtani népeket pusztán pénzsóvárgásból, majd a megszerzett lóvét egyszerűen kiszórják a kezükből. Lusta, kegyetlen és ostoba bagázs. A focijuk a labda halál unalmas simogatásából áll, aki nekik szurkol, az buzi.

Svédország: Mind látjuk magunk előtt a képet: furkósbottal és hatalmas fejszékkel hadonászó, hatalmas árja emberek, akiknél hideg van és állítólagos jólét (az átszivárgó dánok hatását se felejtsük el). A favágókból lett focisták és az eléjük tett bunkóparaszt Ibrahimovic keveréke nem focicsapat.

Ukrajna: Lásd Oroszország, mi nem látjuk a különbséget.

Jól látható tehát, hogy a kimaradók sem azért maradtak ki, mert ne utálnánk őket, mi tökéletesen ugyanannyira gyűlöljük, bárki is legyen az idegen. De magának az EB-nek a gyűlölete nem pusztán a különböző országok és nemzetek iránt érzett ellenszenvből fakad, hanem sok egyébből is. Itt van példának okáért maga a foci. Ilyen undorító, korrupciótól átitatott, csak a pénzmosásra alkalmas hülyeség nincs még egy a világon. Komolyan, emberek, ha a szeretitek a focit, akkor húzzatok ki a szabadba és játsszátok, ne pedig olyan országokat istenítsetek, ahol még sosem jártatok, pláne ne játékosokat, akik egész életükben nem csinálnak semmit, csak indokolatlanul sok pénzt keresnek. Elkeserítő ez az elüzletiesedés, már egy amúgy kurvajó játékot is totál tönkretett a pénz, ennek már nincs semmi bája. És mi se vagyunk ott, ami főleg érthetetlenné teszi a kocsmákba tódulást, pláne a kivetítők felállítását. Népbutítás, magas fokon.

uefa euro-2012_1.jpgKét csehszlovák mesehős és a kihagyhatatlan, tipikus kelet-európai tulipánozás

Ez egy Patyomkin-EB, Patyomkin-stadionokkal és Patyomkin-szállodákkal. A válogatottak megkapják a minden igényt kielégítő, edzőtermekkel, úszómedencékkel és maláj kurvákkal ellátott szállásukat, miközben Kijevben 35 euróba kerül éjszakánként egy matrac a szurkolóknak. A stadionok többé-kevésbé készen állnak ugyan, de ez a két ország ettől még le van rohadva, a helyszínek nagyon messze vannak egymástól, több ezer kilométert kell repülni adott esetben egy csoportmeccs után a negyeddöntőre, ami lássuk be, szintén nem teszi szurkolóbaráttá a tornát. Az a tény, hogy 2012-ben egy Lengyelország és egy Ukrajna foci EB-t rendezhet, az csak még szomorúbbá teszi a naiv, a játék tisztaságában feltétel nélkül hívő szurkolókat. Miközben a méreteiket nézve csakis külön-külön lennének alkalmasak a rendezésre, addig a szervezettséget és a biztonságot tekintve együtt is nagyon kevesek.


Szólj hozzá!

Címkék: foci idióták eb

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr234573975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása