Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Megnyílt az első hivatalos Orbánsimogató!

2011.10.29. 17:08 szkr

 Oké, hogy 2007 óta, oké, hogy 22 közszereplő és oké, hogy a vakok kérték. De ez nem változtat a tényen, hogy Orbán Viktor és Schmitt Pál is ott figyel a Vakok Állami Intézetének a falán, hogy mindenki, értsd mindenki tudja, hogy néz ki a NER alapítója és büszke tulajdonosa, valamint kedvenc sportbábuja. És ha ez nem lenne elég... De erről kicsit később.

Ez most egyben a sokat ígérgetett kommunikációs sorozat első része is egyben, mivel ez a sztori kiváló példa arra, hogy milyen könnyű manipulálni tényekkel a tényeket. Az történt ugyanis, hogy 2010. október 16-án a Blikk Online megírta, hogy a Vakok Intézetében kiállították Orbán képmását, amihez Mindannyiunk Körülrajongott Ura modellt ült. Mellette még megtalálható Sólyom László és Schmitt Palkó is, a közkedvelt Anyanyelvhuszár is. Ezt a cikket majdnem napra pontosan egy évvel később átvette az Index, és el is indult a lavina.

 Ez azért már beteg..., Ez még Rákosinak sem jutott az eszébe, Orbán-szobortól félés, minden volt. Én például iszonyatosan kiakadtam. Nem jutottam szóhoz. Ez már annyira durva volt, hogy tényleg csak vihogni lehetett rajta. Meggyőződésemmé vált az utóbbi időben, hogy a Hírcsárda blogtól valaki tanácsadói pozícióban tengeti a mindennapjait a Főnök mellett. Nehéz túlszárnyalni egyszerű poénokkal azt, ami körülöttünk történik (baszki, a randizást akarják oktatni az iskolákban), de ez már nekem is túlzás volt. Nem tudtam mit kezdeni a dologgal.

Az Indexesek persze gyorsan kiküldtek néhány videóst a helyszínre, így megtudhatjuk, hogy Kósa csúnya, Gesztesinek kicsi a feje és hogy ötről hatra jutunk, mert szeretjük az országot (ez utóbbi kicsit zavaros, de ha Ő mondja, akkor biztos van értelme).

Ha még nem lenne elég, hogy Orbán feje ott virít a falon 2007 óta, Schmitt most kikerült mellé, miközben az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Feri azóta sincs ott. Na most én őszintén gyűlölöm ezt az idegrángásos látensmeleg őrültet, de ez még nemhogy Rákosinak nem jutott eszébe, de Reformotvezetünkbe Ferinek is túlzás volt! De nyugi, van még tovább is.

Ha hozzáérsz az archoz, akkor elindul egy hangfelvétel. Igen. Orbán nemcsak megmutatja az arcát, egyből hozzácsap egy up-to-date propagandaszöveget is! Mivel ez teljességgel elképesztő, hihetetlen és már-már túl vicces, egyszerűen képtelen vagyok kihagyni.

Éppen ezért jövőhéten szombaton a szerkesztőség tagjai odamennek és megsimogatják Mindenrendbenvandefájnifog Viktort. Mert muszáj. Ha van kedv és még rá is érsz, akkor tarts velünk.


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: budapest politika gipsz csodálatos kommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr503338375

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te át mernél menni vakon a Károly körúton? 2011.11.01. 23:34:19

„Az útszakasz átalakításánál nemcsak arra ügyeltünk, hogy több hely jusson a bicikliseknek és a gyalogosoknak, hanem a fogyatékkal élőkre is gondoltunk. (…) A jelzőlámpák különböző hangokkal és tájékoztató szövegekkel jelzik, hogy mikor és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása