Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Nyelvtan

2010.09.08. 14:27 Csendesebben, a gyerek alszik

Igenis semmi szükség nincs a nyelvtanoktatásra!

Mert a magyar gyerekek, és felnöttek tökéletesen tudnak írni. Nyelvtani hejességünk nagy mivoltya pedig arra vezethető visza, hogy őseinktől nem csak az inteligenciát, de az okosságot is örököltünk.

Persze azt meg lehet tanítani az embereknek, hogy hogyan fejezzenek ki bizonyos nemtermészetes hejzetben kialakult mondatokat de ez mind csak a tőkeközéppontu világszervezet hatása. Nekünk semmi okozatunk nincs ennek jegyében. Mi, akik tuggyuk hol terem a nyelvtan érettségi, mind lenézzük a magyartanárokat. Hiszen mi értelme van az egésznek? Igazam van.

Persze senkisem lehet tökéletes. De törekedhetünk arra. Meg mindenféleképen igazunk is van, hiszen különben nem tudnák blogot szerkezteni, ahol elmondjuk. Ezt.

A lényege az egésznek az, hogy a dolgokat azoknak logikusságában kell leírni, és csak annak lesz értelme. Nincs olyan Magyar ember a világon, aki ne tudna két mondatot értelmesen, és szépmagyarsággal leírni. Mert mi egyszerüen értünk hozzá.

Nemde?


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr942280354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása