Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Na, merre van Delaware?

2013.11.27. 15:28 szkr

Facebookon jól körbefutott a Buzzfeed tegnapi cikke, ami annyiról szól, hogy az amerikaiak nem tudják elhelyezni az európai országokat egy vaktérképen.

Persze jön is a jóféle európai felsőbbrendűség, hogy haha, milyen bénák (de főleg hülyék) az amerikaiak, hát hiszen mindenki tudja, hogy pontosan hol van Liechtenstein. A képek egyébként tényleg viccesek, főleg mert az amerikaiaknak van úgynevezett humorérzéke és kommentálják saját tudatlanságukat. És nem mellesleg próbálkoznak.

De ez kevés, mert ugye konszenzus van arról, hogy az amerikaiak kövér, hataloméhes és nagyon buta emberek mind, egytől egyig. Ezzel szemben mi itt vagyunk Európában, a Kultúra Kontinensén és szépek vagyunk, de főleg rettentő okosak. Mi bezzeg el tudjuk helyezni az összes afrikai országot a térképen.

Mi bezzeg ki tudjuk tölteni ezt a vaktérképet hibátlanul:

United_States_of_America_blank_Map_01.jpg


3 komment

Címkék: kocsma idióták könyvégetés

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr1005661113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madarbandi 2013.11.27. 17:21:23

hát tudom, hogy gáz vagyok, meg nem mainstream, meg az amerikaiak amúgyis jófejek, de szerintem legtöbb magyar ember már hallott pl delaware-ről, és azt valahová az északkeleti partvidékre helyezné el. Vagy legyen az tennessee, vagy Oregon. Ha nem hallott, akkor elnézést kérek, hogy hülyeséget kómentelek.

Rat Racer 2000 2013.11.29. 13:02:36

Messze nem ugyanarról van szó, az USA szövetségi állam, Delaware pedig tagállam, és mint ahogy a legtöbb USA tagállamnak, nincs külön történelme vagy kultúrája. Ilyen erővel akkor vegyük ide a német és osztrák szövetségi államokat, a svájci kantonokat és az orosz tagköztársaságokat is, nem igaz?

docika 2013.12.15. 11:52:40

Simán kitöltöttem a vaktérképet. Három nagy vastag fekete betűvel ráírtam hogy USA!
süti beállítások módosítása