Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Emlékmegőrző - 1. A kurvahadosztály

2013.09.14. 11:12 Főnix blog

Pakolsz a padláson/pincében/egy random szekrényben a lakásodban és szembe jön veled egy poros doboz. Kinyitod. Tele van egy csomó megsárgult papírral, amik minimum olvashatatlanok, ha nem az elbaszott folyóírásnak nevezett ákombákom miatt, amit száz évvel ezelőtt a rokonaink használtak, akkor azért, mert a gépírón még nem volt backspace. Viszont. Ha veszed a fáradtságot és kibogarászod, hogy mi van a papírokon, akkor a feleslegesen eltett nyugták mellett olyan csodákra is bukkanhatsz, amilyeneket új sorozatunkban megörökítünk az utókornak. Vicces, felháborító vagy akár könnyfakasztó sztorikkal tele a padlás az elmúlt századok magyar történeteiből, mi pedig úgy döntöttünk, hogy emléket állítunk nekik. Mindegyiknek. Ha találsz és/vagy már most tudsz ilyen történetet a családod vagy a szomszéd Pistikéék családjának a múltjából, ne habozz, írj nekünk a fonixblog@gmail.com címre és kitesszük. Addig is, élünk abból, ami nekünk van, az se semmi. Elsőnek íme egy pamflet valamikor az első és a második világháború közötti időkből, amikor a bakák azon röhögtek, hogy milyen jót is tett volna egy hadosztálynyi kurva a csapatok moráljának.


SZIGORÚAN BIZALMAS!

UTASÍTÁS

a tábori kéjszolgálat ellátására.

I. Általános elvek

1. A tábori kéjszolgálat a szolgálati ágak kiegészítéseképen a csapatok nemi szükségletét látja el. Szervei a tábori kéjalakulatok.
A tábori kéjalakulatok tekintettel csekély számukra, gyors elhasználódásukra és nehéz pótolhatóságukra, a fegyvernemek által csak akkor veendők igénybe, amikor magukon másképpen segíteni nem tudnak. A kéjalakulatok nem döntik el a csaták és ütközetek sorsát, de emelik a csapatok harci kedvét és rámenős szellemét, azonkívül megóvják azokat a káros öntevékenységtől.

2. A tábori kéjalakulatok tervszerű igénybevételéhez nemcsak a vezető tervszerű tevékenysége, hanem szüntelen személyes példaadása is szükséges. A példaadást alparancsnokokra bízni tilos.

3. A tábori kéjalakulatokat végszükség esetén harcba is lehet dobni. A vezető használja ki azokat ott, ahol ellenséges erők átszivárgásával, az ellenség gyöngítésével, de különösen fontos lökőerejének csökkentésével kedvező harchelyzetet teremthet. A kéjalakulatoknak pihenő ellenség körzeteibe való gyors és rajtaütésszerű előretolása az ellenség megpuhítása szempontjából is célszerű lehet. Nagyobb kötelékben működő kéjalakulatok ügyes alkalmazása által tűzerőnk hiányát eredményesen leplezhetjük és súlypontja tekintetében az ellenséget tévedésben tarthatjuk.
Egyes tábori kéjnőknek magasabb parancsnoksághoz bármilyen címen való elvezénylése tilos!

II. Szervezeti felépítés

A tábori kéjszolgálat intézete a hadtestnél a „Hadtest bordélyház”, mely áll:

a./ bordélyházparancsnokságból,
b./ kéjnő-pótosztagból,
c./ bordélyház-oszlopból,
d./ óvszerszázadból,
e./ farkjavító műhelyből,
f./ esetenként beosztott kecsketelepekből.

aa./ a bordélyházparancsnokság személyzete a következő:
     egy parancsnok /kemény fellépésű törzstiszt/
     egy alantos tiszt, segédtiszt /géppuskás kiképzéssel, nagy lőtechnikai tudással/
     egy kéjszolgálatvezető /kinek fölényes nyugalmát és válságos pillanatokban is megmaradó higgadtságát testi rátermettsége biztosítja. Alkalmazhatók olyan rokkant, rangosztályba nem sorolt havidíjasok, kiknek háborús sebesülése finom célgömbbel célzott haslövésből származik./
egy farkegészségügyi tiszthelyettes
     két farkápoló
     egy hangász /dob nélkül/

bb./ a kéjnő-pótosztag a kéjszervezetben beálló hiányok pótlását, valamint az újonc kéjnők szakkiképzését végzik. Erre a célra rendelkezésre áll:
     egy lyukmérő járőr,
     két kéjszerjárulnok,
     egy farkgyakornok helyettes.

cc./ a bordélyház-oszlop 27 fogatolt járműből a hadtest bordélyház kéjszemélyzetét és kéjberendezését szállítja. A 27 jármű a következőképpen oszlik meg:
     a./ 5 drb. 34.M. kettősen rugózott négyágyas tábori bordélyházkocsi /menetközben is használható/
     b./ 5 drb. országos jármű a 30 fekhely és összerakható tábori kéjsátor anyagának szállítására,
     c./ 10 drb. kéjnőszállító kocsi
     d./ 5 drb. kerevet-kocsi
     e./ egy darab szivacs-kocsi
     f./ 1 drb. zongora-kocsi
     g./ 2 drb. kenőanyag-málhaállat.

dd./ A farkjavító műhely parancsnoka egy altesti főművezető, beosztva két altesti műmester. Műhelyberendezése a következő:
     a./ 1 drb. 14.M. törzstiszti merevítő állvány ismétlőelsütővel és korai elsülés ellen biztosító csapszeggel,
     b./ 1 drb. 05.M. lovassági farktok maghűtővel és rugós heretartóval,
     c./ 1 drb. 35.M. önműködő merevedésjelző tárcsás szögmérővel,
     d./ 1 drb. szeges dróttal ellátott gázbetétes végbélbiztosító hüvelyke, hangtompítóval és jelzősíppal,
     e./ 1 drb. 06.M. keskeny nyomulású páncélozott tábori farkfecskendő heretartó-kamóval,
     f./ 2 drb. LFS. jelzésű kétcsuklós ivarszervpótló és kisegítő rudacska.

ee./ A tábori kéjszemélyzet 30 drb. 18.M. kéjnőből áll, mely két törzstiszti, 5 főtiszti és 23 legénységi részleget alkot. /A tábornoki részleg kiképzése a világháború tapasztalatai alapján nem mutatkozott szükségesnek./

Egy részleg átlagos napi teljesítménye:

Legénységnél: 70-80 közösülés.

Főtiszteknél: 15-20 közösülés.

Törzstiszteknél: 0.5-1.5 közösülés.

Követelmények:

Legénységnél: gyorsaság és erély.
Főtiszteknél: együttérzés és ügyesség.
Törzstiszteknél: kitartás és türelem.
A tiszti lőhelyek elkülönítendők. A lehallgatás megakadályozására erős zongorajáték alkalmazandó.

ff./ A tábori kecsketelepek esetenként lesznek a hadtest bordélyházának alárendelve, mégpedig akkor, ha magasabb hegységekben vívott harcokban a bordélyházrészlegek az első vonalat követni nem tudják. Ilyen esetekben a parancsnok a kecsketelepeket használja fel a csapatok napi szükségletének szükségszerű kielégítésére.

A tábori kecsketelepek létszáma:

1 főtörzshajcsár mint parancsnok
4 törzshajcsár mint falkavezető
10 hajcsár
40 darab tábori kecske

A tábori kecskék szolgálatuk alatt 10.M. pofaszorítóval láttatnak el, hogy a csapatokat eláruló mekegés megakadályoztassék. A kecskék ismertető jele: nyakban lógó fehér tábla, mely a kecske anyakönyvi lapszámát, állományilletékes telepét és egyéni tulajdonságait tünteti fel /pl.: közösülés közben ugrik/.


Szólj hozzá!

Címkék: kult történelem nemszépirodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr985512798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása