Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Mythbusters: Főnix-style

2012.06.19. 15:59 Csendesebben, a gyerek alszik

Blogunk szabad szöveg- és szerzőkezelése miatt különböző pletykák indultak el bizonyos asztaltársaságokban. Ez a tény nem zavaró, sőt egyenesen szórakoztató, és egyrészt azért osztom meg a saját tapasztalataimat, mert szerintem nektek is tetszeni fog, másrészt meg lemaradásban vagyok, és pótolnom kell, mielőtt a többiek feláldoznak az internetisten előtt esőért, meg olvasottságért. Az egyszerűség, meg a hatás kedvéért mítoszoknak fogom ezeket hívni.

1.Mítosz: Mujure hivatásos focista.  Nos, ezt nem olyan nehéz megcáfolni, minthogy aki ismeri a magyar hivatásos focistákat, levághatja, hogy rohadtul nem azért szeretjük őket, mert jól tudnak fogalmazni. Még gonoszabban kifejezve a sok fejelés nem okoz intelligenciát.

2.Mítosz: SZKR tényleg meggyilkolná az összes nyuggert, csak, hogy ne kelljen a nyugdíjukat fizetni. Nem tudom, hogy minden sorozatgyilkosnak van-e hivatalos pszichotikus állapota, ami miatt embereket öl. SZKR-nek éppen lenne, mert elég elborult ember, de nem gyilkolná le Magyarország 30%-át. Ha más miatt nem, egyszerűen kapacitása nincsen rá. 

3.Mítosz: A Főnix.blog diktatúrát szervez Magyarországra. Megnyugtathatok mindenkit, hogy ez igaz. Diktatúrát szeretnénk, ahol mi vagyunk a főnökök, és mindenki azt csinálja, amit mi mondunk. Fasza kis ország lenne. Ingyen sör, többnejűség, és a Tiszántúlra egy második Balaton. Az autópályadíjak maradnának, csak hogy ne legyen minden fasza.

4.Mítosz: A Főnix.blog kriptokommunista elveket vall. Ez mondjuk egy nem rendszeres olvasónk elmélete volt, én sajnos nem is tudom, hogy mi az a kriptokommunizmus, és annyira sem érdekel, hogy megnézzem a wikin. De nem akarunk zombi apokalipszist, vagy ilyesmi, pláne nem kommunisztikus rendszert a halottak között, még csak az kéne, hogy már a halottak is vörösök legyenek… ííj.

5.Mítosz: A Főnix.blog tudatosan bomlasztja a közerkölcsöt tengerentúli nyomásra. Értem én, hogy nem beszélünk olyan szépen, mint a XX. század kezdetének médiája, de azért nem kell mindenbe belelátni az ördögöt. Szerintetek ha egy nagyhatalom pénzelne minket blog.hu-s címen futnánk? pff… (Egyébként egyáltalán honnan jönnek az ilyen ötletek??)

6.Mítosz: Tlickey-t elrabolták az UFO-k. Én találkoztam vele az utóbbi időben, nekem okésnak tűnt, de elkezdtem azért gondolkodni. Lehet, hogy lenyúzták, és visszaküldték a bőrében az egyik kémüket. Teljesen lehetségesnek tartom, bár sajnos nem bizonyítható, mert ha fölvágnánk (amibe nyilván nem egyezne bele), azért minimum börtön jár. Kár.

7.Mítosz: Junkiemano valójában nő, és nem is homoszexuális férfi. Nem adhatok ki bizalmas információt a szerzőkről, de az biztos, hogy soha életemben nem láttam éppen posztírás közben azt a személyt, akit én a szerzőnek tartok, szóval fenntartom a lehetőséget, hogy még én magam sem tudom, hogy melyik igaz.

8.Mítosz: Csendesebben valójában nem is létezik, csak a többi szerkesztő találta ki, hogy legyen egy békítő hang a blogon. Namármost, az egy dolog, hogy ez számomra megalázó, másfelől pedig nem is igaz, mert én is szoktam gyűlölködni. Szóval rohadjatok meg.

9.Mítosz: Bloggernevek származása:

-Mujure bloggerneve egy bináris kód, amely a pontos koordinátáit adja meg a 2012 végén történő földönkívüli támadás kiindulópontjának. Aláírom, hogy nem teljesen egyértelmű, hogy mit akar sugallni ez a név, de azért ne szaladjunk olyan messzire.

-SZKR bloggerneve a Sacra Corona című film rövidítése. Ezzel kapcsolatban csak egy rövid kérdésem lenne: Miért?

-Tlickey bloggerneve a licking angol szóból jön. Számomra ő, stílusából adódóan, sosem volt az a kifejezetten nyalókapárti ember, de éppenséggel lehet benne valami…

-Benjamin valójában nem is az ördög. Úgy érzem, hogy ez nem tartozik a személyiségi jogokat sértő kifejezéshez. Oké, lebuktunk, de elég jól csinálja.

Elsőre ennyit, ha még hallok kellő mennyiségű mítoszt, akkor folytatom a sort.


1 komment

Címkék: politika humor legenda

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr54598452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tlickey 2014.01.29. 00:16:24

Még 265 nap van hátra a titoktartási fogadalmamból, amit ha megszegek, meztelencsigává változtatnak a családommal és barátaimmal együtt, de ha letelik az idő, készüljetek...
süti beállítások módosítása