Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Pénzt ide!

2011.02.04. 16:44 mujure

"Az emberi boldogság ritkán a hatalmas vagyonok gyümölcse, sokkal inkább támad napi apró örömökből.” Ezt a szépet Benjamin Franklin mondta, mi azonban nem értünk ezzel egyet, sőt! Felhívást intézünk hozzátok, mivel nincs pénz!!

A pénz igenis boldogít. Legalábbis sokkal kevesebb problémája van az embernek, hogy ha van pénze, mintha nincs. Sokkal több mindenre jut időnk: szórakozni, nyaralni, semmit tenni, és persze rendesen blogolni. Na, ennek vagyunk mi híján. Mármint a pénznek, és az abból fakadó gondtalanságnak.

Be kell látni, hogy blogunk kis lépésekkel halad előre a siker csodásan kikövezett útján, már teltházunk is volt, viszonylag sokan olvastok minket, ezek után jogosan várjátok el, hogy sokszor posztoljunk és minél színvonalasabbak legyünk. Sajnos ennek mi egyre kevésbé tudunk megfelelni, egész egyszerűen azért, mert nincs pénzünk. Tanulunk, hogy 1. ösztöndíjat kapjunk 2. legyen később rendes munkánk. Vagy éppen már dolgozgatunk, munkát keresünk, kunyerálunk, szóval mindent csinálunk csak azt nem, amit kéne: jó bejegyzéseket írni. Azért nem tudunk ezzel foglalkozni, mert gyakorlatilag minden időnket leköti, hogy a pénz után rohangálunk. Én, személy szerint, belefáradtam. Ezért fordulok/fordulunk hozzátok. Arra kérünk titeket, hogy küldjetek nekünk pénzt. Bármennyit, csak küldjetek! Közös érdekünk, hogy legyen pénze a szerkesztőség minden tagjának, ki is fejtem miért.

Ha nem állandóan anyagi gondjainkat akarnánk orvosolni, akkor sokkal több időnk lenne, jobb bejegyzések születnének (igen, még ezeknél is), több születne, hiszen több időnk lenne ötletelni és azokat megvalósítani. Ez pedig, be kell látnotok, nektek is érdeketek, hiszen értetek csináljuk az egészet. Láthattátok eddig, hogy mekkora lehetőség van bennünk, hogy elképesztő tehetségesek vagyunk, csak nincs pénzünk. Nem csak a bizalmatokat érdemes belénk fektetnetek, hanem a pénzeteket is. Olyan ez, mint a Barca győzelmére fogadni:csak nyerhetsz rajta.
Természetesen mi ezt meg fogjuk hálálni, elrebegjük nektek hálánkat és sokkal jobb posztokat fogunk írni, a bejött pénzt a kocsmánk fejlesztésére fogjuk költeni, hiszen kezd kicsit leépülni a hely, mivel annyian vagytok, és az igényeket is ki akarjuk elégíteni, mivel jogosnak tartjuk őket. Csak hát, nincs pénzünk, ugye…

Ha lenne pénzünk (és reméljük lesz, mivel küldtök nekünk), akkor szkr-nek például lenne pénze, hogy megvegye Vass Virág könyveit, és nem beszélne csak úgy a semmibe; mujure tudná folytatni a fociról szóló sorozatát, mivel ki tudna menni a meccsekre; Csendessebben meg tudna sokkal több irodalmi félórát tartani, ha lenne valamiféle díjazás érte. A szerkesztőség többi tagját azért nem említem, mert őket annyira lefoglalja a pénz utáni rohangálás, hogy blogolni sincs idejük, pedig higgyétek el, vannak olyan jók, mint például én (na jó, ANNYIRA azért nem). Ezen felül tudnánk még több témáról írni, ha lenne időnk, azaz ha lenne pénzünk. Mert ötletünk az van rengeteg: a West Balkánról is írtunk volna, ha lett volna pénzünk elmenni a bulira; az egyiptomi helyzetről dettó, ha lenne pénzünk kiutazni oda helyszíni tudósítást adni. Előre nem láthatunk mindent, tehát a pénzt a hirtelen jövő helyzetek fedezésére is tudnánk költeni. Láthatjátok tehát, hogy kész programmal rendelkezünk arra az esetre, ha küldtök pénzt (és mért ne tennétek?).

Ennek természetesen van módja, nem a levegőbe beszélünk: azt kérjük, hogy fejenként küldjetek nekünk 500-1000 forint közötti összeget, ha lehet, havonta (és hogyne lehetne!). Természetesen bármennyi pénznek nagyon örülünk, ez az intervallum csak irányadónak lett megadva. Ez nem sok, be kell látnotok. Ez a fickó például egy teljes millió dollárt (!!) kért a youtube-on keresztül, ezt mi azért pofátlanságnak érezzük, mi nem vagyunk telhetetlenek (hozzá teszem: a fickó végül megkapta az egymilliót). Persze, ha többet küld valaki, nem sértődünk meg, hanem még hálásabbak leszünk, és írunk egy, a többinél sokkal jobb posztot. Mert lesz rá pénzünk.

A pénzt a 11773023-00353085 számlaszámra küldjétek, a megjegyzés rovatba bármit írhattok, végül is csak a pénz a lényeg. Ezúton is köszönjük, mindent a színvonalasabb posztokért és a gazdagon feltámadó főnixért!

(Megjegyzés: annyira nincs pénzünk, hogy a poszt ötletét is loptuk a remek Bianconeri blogtól. Forza Juventus! Látjátok? Annyira nincs pénz, hogy már saját ötletekre se futja… Segítség!)


5 komment

Címkék: pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr672638930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkr 2011.02.06. 22:56:27

@Judea: fogalmazzunk úgy, hogy kicsivel nagyobb lelkesedésre számítottunk. de időnk éppen van véletlenül, úgyhogy kivárásra játszunk
süti beállítások módosítása