Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

"Pedig ha az bemegy, gól"

2010.11.07. 12:16 mujure

Ezúttal rendhagyó összefoglalóval készültünk a Treff6-ról, hiszen a tovább után exkluzív interjút olvashattok a csapat jelenlegi házi-gólkirályával, mujuréval!

Az interjú annyira exkluzív, hogy több internetes portálon és médiumban is megjelent. Az újságíró pedig a jó magyar hagyományokhoz híven nem látta a meccset, és fogalma sincs az egészről. (Azért én posztoltam ki, mert nekem küldte el mailben később.)

Kezdjük az elején: kivel játszottatok, és mennyi lett a vége?
A listavezető Second Life volt az ellenfél, és sajnos kikaptunk 4-2-re.

Akkor gondolom nem volt jó hangulat a meccs után az öltözőben.
Nem igazán értek egyet, bár sok meztelen pucér férfisegg társaságában öltöztünk át... A viccet félretéve, szerintem a csapat remekül helytállt a nagyon erős ellenfél otthonában. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy felforgatott védelemmel kellett kiállnunk, ráadásul cserénk sem volt, míg az ellenfélnek kettő is. Ezek után pedig azt hiszem, mondhatjuk: kiváló eredményt értünk a meccsenként több mint négy gólos átlagot lövő hazaiak ellen.

Mi történt a mérkőzésen?
Hát az edzőnk a biztonságos védelemre helyezte a hangsúlyt, velem, Istivel, és SiskaG-vel hátul, Csendessebben és Patyak voltak elöl. Ebből is látszik, hogy a két Ablonczy ismét hiányzott a csapatból, sőt, még Gabi sem jött el, tehát alapemberek hiányoztak.

A gólok?
Hát igen, már a második percben betalált az ellenfél, be kell vallanom őszintén, nagyon lemaradtam az emberemről, és ezt ezen a szinten már góllal bünteti az ellenfél. Aztán sikerült egyenlíteni, de még az első félidőben kaptunk még egyet, na, az mondjuk szép akció volt. A második félidőben megint egyenlítettünk, de aztán fizikálisan elfáradtunk, kaptunk két elkerülhető gólt, mindkettőt távoli lövésből.

Beszéljünk a pozitívumokról: milyenek voltak a Ti góljaitok?
Hát Isti irgalmatlan nagy gólt lőtt! Jó távolról, pont be a ficakba, nagyon eltalálta! Kb ekkora gól volt! A másodikat én lőttem: Patyak kínálta meg lövéssel a kapusukat, akiről valahogy pont elém csorgott a labda, nem volt nehéz dolgom közelről bevágni. A két gól - bár alapvetően különbözőek voltak - pont ugyanannyit ért: akkor egyenlítést, végeredményben sajnos semmit...

Az interjú elején nagyon dícsérted a csapatot, pedig kikaptatok. Miben nyilvánult meg akkor a jó játék?
Azt gondolom, hogy hátul embertelen nagyot küzdöttünk, hiszen egy remek csapat ellen játszottunk, akik folyamatos nyomás alatt tartottak minket, mégis nagyon nehéz volt áttörniük a remek védelmünkön. Sőt, a támadásaink is sokszor veszélyesek voltak, Isti és Csendessebben előtt is adódott nagy ziccer, sajnos, az ellenfél kapusa minkettőt hárította, nem volt szerencsénk. Én a vereséget leginkább a fáradás számlájára írom, hiszen a folyamatos nyomást nehéz volt csere nélkül bírni, de összességében emberül helytálltunk.

Te, személyesen, milyennek értékeled a saját játékodat?
Belülről nehéz ezt megítélni, igyekeztem helytállni abban a szerepben, amit az edző kiosztott rám, és bár az első gólnál én hibáztam, a továbbiakból nem emlékszem nagyobb hibámra, úgy érzem, összességében jól megfeleltem a feladatomnak, és még gólt is lőttem. Sajnos, olyan a 10 perccel a meccs vége előtt nagyon kiment a bokám, így a meccs végét sérülten kellett végigjátszanom, ami rányomta a bélyegét a teljesítményemre, hiszen nem bírtam annyit futni, mint korábban. De még így is lőttem majdnem egy nagy kapásgólt, sajnos nem sikerült, pedig ha az bemegy, gól.

A lábad rendbejött?
Igen, bár a héten végig nagyon fájt. Kedden még meg is röntgenezték, hál'Istennek nem volt nagyobb baj, de szépen feldagadt, nem mozdulhattam ki a héten. Hétfőn nem is biztos, hogy megyek a meccsre, bár nagyon szeretnék.

Térjünk vissza a meccshez és a csapathoz! Értékelnéd a többiek teljesítményét?
Ez nem az én dolgom, az edzőnkkel mindent megbeszéltünk az öltözőben, az ő feladata egyénileg kiértékelni a játékosokat (alább azért olvasható - a szerk.). Ha valakit mégis ki kellene emelnem, az talán Isti lenne, aki nagy hiba nélkül lehozta ezt a védők számára különösen nehéz meccset, igazi vezérnek tűnt, és még lőtt egy nagy gólt is. De ismétlem, mindenki sokat tett hozzá a csapat játékához, sajnos, ez most ennyire volt elegendő.

Most hanyadikok vagytok, és kivel játszotok legközelebb?
Jelenleg a 9. helyen állnuk, ami a tavalyi 14. helyhez képest jelentős előrelépés. Jövő héten lesz az utolsó őszi meccsünk az Ágyúsok nevű csapattal játszunk, akik a 4. helyen állnak, úgyhogy megint nagyon nehéz meccsre számíthatunk, minden erőnkre szükségünk lesz. Illetve a szurkolóinkra is, akik ezen a meccsen is kitettek magukért, mindenhova elkísérnek minket, nagy erőt adnak a csapatnak. Most is voltak hárman, ami azért ebben a bajnokságban soknak számít, főleg idegenben. Szóval nekik is meg kell köszönnünk a folyamatos bíztatást, és igyekszünk megfelelni az elvárásaiknak!

Értékelés:
Marci (7.5): Kapott négy gólt, de egyikről se tehetett. Voltak nagyon nagy bravúrjai, és egy hatalmas hibája, de azt is jóvátette.
SiskaG (7): Jól játszott, de többször voltak helyezkedési hibái, viszont azokból nagyobb bajunk nem lett. Sokat futott, a végére el is fáradt.
Isti (8): Nagyot játszott, tökéletesen védekezett, nagy gólt lőtt, nem rajta múlt a vereség.
mujure (7): Az első gól az övé, de a meccs többi részében ő is majdnem hibátlan volt, nagyot küzdött, gólt lőtt, a meccs végén még sérülten se lógott ki.
Csendessebben (6): Sokszor akadt el rajta az akciónk, volt egy nagy ziccere is, amit kihagyott. Azért nem játszott rosszul, sokat futott ő is.
Patyak (7): Nagyon hasznosan játszott, pedig rúgták becsülettel. Megtartotta a labdákat, veszélyes volt, hátul is sokat segített.


2 komment

Címkék: treff6

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr862430155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zizio08 2010.11.23. 21:55:39

1. melyik edzőről van szó, mert akkor ott sem volt:P
2. milyen rég volt...
3.tetszik

zizio08 2010.11.23. 21:56:39

4. kicsit kihalt a blog
süti beállítások módosítása