Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Elkezdődött a szezon!

2010.08.31. 12:24 mujure

Zseniális csapatunk, a Treff6 elkezdte idei szezonját, meggyőző győzelmet aratva a Tőrgáz csapata felett. Kis elemzés a tovább után.

Először is: a Treff6 egy alig másfél éves kispályás csapat, csupa jófej fiatalból áll, ebből következően viszont kicsit rutintalan is, ezért lehetséges, hogy első teljes szezonunk a tavalyi évben nem úgy sikerült, ahogy terveztük (14. hely a 15-ből). Viszont vannak lelkes szurkolóink (többségében lányok...), akik abszolút megadják a meccseink rangját! Idén a cél egyértelműen az előrelépés. A bajnokság első meccse tegnap volt, nézzük, mi történt!

Treff6-Tőrgáz 3-0 (2-0)
Néző száma: 1 (Jóska, Marci faterja)
Bíró: valami jófej forma, reméljük megkapjuk még később is
Kezdő: Marci - mujure, SiskaG, Isti (cséká) - Gabi, Patyak  Edzőnéni: Enikő
Ellenfél: ki nem szarja le????
Gólok: Gabi, mujure(2)

A mérkőzés esős, gány időben zajlott, a pálya talaja elég csúszós volt, ami meg is látszott: a meccs elején érthetetlen, hosszú labdákat adtunk egymásnak, Isti és mujure között hátul voltak némi problémák, de ezt hamar sikerült orvosolni különösebb probléma nélkül. Cserénk sajnos nem volt, mivel Csendessebben sem tudott jönni, illetve Ádám pajtás is hiányzott holmi munka miatt... A mérkőzés elején mindenesetre kiegyenlített mezőnyjáték folyt, mígnem elkezdtünk helyzeteket kidolgozni, Gabi például nem találta el az üres kaput... Nem sokkal később azonban javította hibáját, és asszem Patyak átadásából a kapus mellett a kapu közepébe pörgetve a labdát, megszerezte a Treff6 szezonbeli első gólját! Hátul abszolút rendbe jött a csapat, a védekezést tökéletesen megoldotta Isti, mujure, és a remekül játszó SiskaG (ejtsd: siskadzsí). Elöl viszont voltak sajnálatos koncentrációbeli hibák, több helyzetet is elpuskáztunk. A félidő második felében az éppen elöl kolbászoló mujure kihasznált egy hatalmas védelmi hibát, az ellenfél védője és kapusa egymásra várt, ezt használta ki, kicsit a semmiből jött a csapat második gólja!

A második félidőben már az ellenfél is több veszélyes támadást vezetett, de vagy a védők mentettek, vagy Marci védett. Elöl továbbra is akadtak gondjaink: mujure közeli pörgetését bravúrral védték, Patyak szabadrúgásból eltalálta a kapufát, de Gabi és SiskaG is több helyzetet kihagyott. Néha percekig az ellenfél térfelén tartottuk a labdát, sorra lőhettük a szögleteket és a bedobásokat. Néha kicsit túlpörögtünk, kapkodtunk, de mindig sikerült hamar visszazárni, rendezni a sorokat. A mérkőzés utolsó támadásából pedig jött a kegyelemdöfés, SiskaG egyedül vezette a kapusra a labdát, gyermeteg lövését azonban könnyen védte, a kipattanó azonban mujure elé került, aki egy csel után belőtte a labdát, 3-0! A bíró egyből lefújta az egyébként sportszerű mérkőzést. Látszott, hogy még szezon eleje van, a csapat azonban hátul nagyon rendben volt, a helyzetkihasználással meg mindig is akadtak gondjaink. A győzelmet nem kell magyarázni, ráadásul az ellenfélnek két cseréje is volt, nem csoda, hogy fáradtunk.

Értékelés (1-10):
Marci (7): Kap egy hetest, mert volt egy nagy bravúrja, de sok egyéb dolga nem akadt. Magabiztosnak tűnt.
Isti (8): Hátul szinte hibátlan volt, néha elpasszolta a labdát.
mujure (9): A második félidőben már többször megkerülték, de ő is nagyon határozott volt hátul. Két gólja emeli kicsit az átlag fölé. (nagyon szerény vagyok, mi?)
SiskaG (8): Hatalmasat játszott, hátul nem tudott hibázni, a helyzeteit viszont kihagyta.
Gabi (7): A szezon első gólja az övé, de sok helyzetet kihagyott.
Patyak (7): Nagyon hasznosan játszott, ha kellett, visszazárt. Ő is kihagyott néhány helyzetet, a kapufánál szerencséje sem volt.
 

 


 

 


 


Szólj hozzá!

Címkék: treff6

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr72261337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása