Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Hamuból

2010.08.12. 18:26 Csendesebben, a gyerek alszik

Egy hosszú nyári éjszaka után...

Az ember elgondolkozik, vajon mi mozgatja meg az iszákosokat, filozófusokat, írókat, költőket, dokkmunkásokat, bloggereket... Nekünk is ki kell írnunk, amit gondolunk, akármilyen érdektelen is az másoknak. Tehát elindult ez a grammatikailag gumiszakadt --nem kívánt-- gyermek: A Poenix. --hogy a többi név foglalt volt? Tévedés! Csak nem működik rendesen a "há" gomb.--

Hogy az emberiség készen áll-e a világ első valódi internetes kocsmájára, az persze senkit nem érdekel. És azonnal a sör habjába ejtve az 5 Forintost megnézzük, mire vagyunk képesek.

Első esténk a pubertázst idéző pattanásos mértéktelenség mintapéldája, így sokkal több információ nem is kerül fel. Fel kell készülni az estére.


Szólj hozzá!

Címkék: bevezető kocsma

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr932217616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása