Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Magyarország - Hollandia VB bronzmérkőzés

2014.07.12. 21:30 Főnix blog

Ez az utolsó, a dolgok úgy alakultak, hogy a magyar válogatott a bronzért harcolhat. Nyilvánvalóan elismerés illeti a csapatot, hogy ilyen hirtelen, egyik pillanatról a másikra bekerülve a VB mezőnyébe bekerült a négy közé. Ez hatalmas dolog, de ha már így alakult, nem kellett volna hetet kapni a németektől az elődöntőben. A németektől! Nem titok, hogy nem várunk sokat a hollandok elleni bronzcsatától sem, pláne nem az elmúlt meccseink alapján

21:30: Itt vagyunk már Felcsúton, ismét együtt az egész csapat, mujure, szkr és Benjamin köszöntenek titeket a Pancho Aréna VIP-jéből, ahol természetesen csapból folyik a pálinka.

21:43: Kezdők:

Hollandia: Cillessen - Kuyt, De Vriij, Martins Indi, Vlaar, Blind - Wijnaldum, Sneijder, Clasie - Robben, Van Persie

Magyarország: Bogdán - Kádár, Lang, Lipták, Lázár - Tőzsér, Szakály, Pátkai - Koman, Futács, Lovrencsics

21:55: Pintér és Van Gaal pofozgatja egymást, kicsit furcsa - jelenti nekünk a pálya mellől Benjamin.

22:02: Elkezdődött... Egy oda, Van Persie tizenegyesből, ami amúgy nem volt az, cserébe Lipták megúszott egy pirosat. Mezey doktor bevágta az ajtót és a pálinka felé vette az irányt, a holland királyi pár pedig csendesen majszolgatja a desszertet.

22:17: Hopp, majdnem átaludtuk a második holland gólt, Orbán is kisettenkedett. (mujure)

22:36: Sárga lap. (Benjamin)

22:37: Jaj istenem, ezt direkt csinálják! (mujure)

22:41: Erről nincs mit írni. (szkr)

22:53: A felcsúti VIP-ban eluralkodott a tökéletes apátia, Lázár magába roskadva sodorgat egy csiga-kezdeményt, miközben Semjén mellette kifejezéstelen tekintettel mered valahova, ahol talán van esélyünk bármit csinálni a pályán. Nekünk azért valamennyire segít a kíméletlen mennyiségű holland marihuána, csak vihorászunk a sarokban. Benjaminnak el kellett mennie, mert egy ismerőse fennakadt a biztonságiakon a priusza miatt, mujurével ketten iszogatjuk a pálinkát, miközben Bognár maga előtt hadonászva, érthetetlen szavakat motyogva botorkál el előttünk a büféasztal felé. (szkr)

23:02: MEgkérdeztem Csányi Sándort, hogy inog-e Pinyő alatt a kispad, de kategorikus nemmel válaszolt, úgyhogy ez nem is lehetett téma közte és Orbán között a félidőben. (mujure)

23:15: Pátkai helyett Stieber a pályán, de nyugi, ettől még ugyanolyan szar lesz a meccs. (mujure)

23:24: Ezen a meccsen még bebaszni se lehet rendesen. (mujure)

23:39: Az algériai bíró csak tökéletesebbé teszi a bohózatot. (mujure)

23:53: Vége van, két perce még Wijnaldum is lőtt egyet egy szép akció után, de azt már csak a tévén láttuk a sorban állva. Pálinkát fogunk inni, sokat. Meg betépünk a holland herceggel, már tekeri a cigit.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr576503703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása