Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Magyarország - Németország VB elődöntő

2014.07.08. 21:27 Főnix blog

Hát ez a pillanat is eljött, már az elődöntőben jár a Pintér-csapat, ahol a rettegett németekkel találkoznak. Itt hát az esély, hogy visszavágjunk nekik az 1954-es berni döntőért, ahol az Aranycsapat kikapott 3-2-re! Lenyomjuk a kolbászt a torkukon, mindenki üvöltsön 90 percen át, igen, még a gép előtt is!

21:15: kezdők már vannak:

Németország: Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes - Schweinsteiger, Khedira - Müller, Kroos, Özil - Klose

Magyarország: Bogdán - Kádár, Korcsmár, Lang, Korhut - Tőzsér, Varga - Szakály, Nikolics, Dzsudzsák - Priskin

Lipták eltiltás miatt hiányzik, de Korcsmár szerintem eleve jobb játékos, szóval ott megleszünk, ellenben Rudolf nagyon hiányozni fog, helyette némi meglepetésre Nikolics került be.

21:27: Amúgy már itt vagyunk a debreceni VIP-ben, ahol mindenki attól fél, hogy leadjuk a meccset. Állítólag heves szóváltás volt Orbán és Merkel között a zárt ajtók mögötti beszélgetésükön, de erről senki sem mond semmit...

21:36: amíg kezdünk, egy kis nyilatkozatcsokor:

Pintér: "Minden a tolódáson fog múlni, a németek erősek, de ha megfelelő lesz a támadásokból a..." - ebben a pillanatban nem bírtuk tovább és szkr konkrétan leütötte Pinyőt, aki már jól van ugyan, de kollégámat kitiltották a stadionból, ezért nincs most itt.

Löw:: "nem tudok sokat a magyarokról, de biztos erősek, ha itt vannak. Szerencsére nekünk is focirajongó vezetőnk van, így megértjük az prszáguk Orbán-rajongását"

Rudolf: "Sajnálom, hogy nem lehetek a pályán, nehéz napok ezek nekem. Szerencsére a debreceni hostesslányok kárpótolnak."

21:46: Tényleg kitettek magukért a helyiek, Merkel is mosolyog, már sehol a korábbi feszültség, Kósa épp a Loki BL-esélyeit taglalja Lázárnak, de csak annyit kap válaszul egy baráti vállbaveregetés mellett, hogy "Lalikám, én ezt pont leszarom, én az EU-s pénzekért jöttem." Hogy kitől várja őket, rejtély...

21:56: hihetetlen gesztus a fiúktól, Rudolf mezét feltartva énekelték a himnuszt. Itt mindenkinek könnybe lábadt a szeme, csak Angela (pertut ittunk!) néz ránk kérdőn, hogy az ki? Elmagyarázzuk, de csak kárörvendve msolyog, mintha tudna valamit.

22:01: Az Együtt-PM jelenlévő képviselője nyilatkozatot adott át, hogy tilatkoznak a VIP-beli tévék képminősége ellen.  Ittunk még egy pálinkát.

22:05: Vajon ez lesz a magyaros technika, a Játék diadala a németek sarabolása felett? - teszi fel a költői kérdést volankombi, aki szkr helyére jött velem a meccsre.

22:09: Ez gyorsan ment, kriminális védekezés után Müller belsőzi be özil szögletét... Senki nem fogta, egy oda.

22:14: Merkel tombol örömében, de lehet, hogy a pálinka miatt, megivott màr vagy hatot.

22:21: És jön a hetedik, mert a német csikicsuki után Klose lett Vb rekorder, 2-0!

22:23: döbbenet... Két perc alatt még kettő, Kroosé mindkettő, 4-0

22:24: volankombi szerint nem fognak leállni, mi abba is hagytuk a közvetítést egy ideig és eszméletlenre isszuk magunkat. Mindenki sír, itt az újabb Irapuato...

22:29: Már öt, de tényleg leszarjuk, akinek Khedira gólt rúg, az mindent megérdemel...

22:52: nagyon be vagyunk baszva, angelával énekeljük a 99 luftballont

23:09: elkezdődött amúgy a második félidő, minket meg beszopatott valaki (talán détári?), hogy rúgtunk egy gólt

23:27: bocsánat, fingunk sincs a meccsről. Többet ittunk már, mint a cometen. Győzikétől mondjuk kaptunk autogramot, de csak áder után. Orbán meg eltűnt, állítólag a mosdóban hány, de nem a piától

23:35: eltévedtünk a wc-pult úton és a lelátóra tévedtünk: tényleg 7-0?!

23:46: góóóóól! Miután özil még ma sem tudott gólt rúgni ziccerből, az ellentámadás végén a debreceni szakály belőtte a becsületgólt

23:47: vége is van, erről most nincs mit mondanunk, ne is lássunk senkit a csapatból. Angela ölelgeti orbánt, mi is iszunk tovább


Szólj hozzá!

Címkék: humor foci vb

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr556486051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása