Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Magyarország - Kolumbia, VB negyeddöntő

2014.07.04. 21:39 Főnix blog

Hasítunk a világbajnokságban, már a negyeddöntőben tudunk szerepelni, amire egyáltalán nem számítottunk, mikor Pintér Attilát kinevezték a válogatott élére. Persze akkor még azt se gondoltuk volna, hogy egyáltalán szerepelhetünk ezen a világversenyen, úgyhogy talán befoghatnánk a pofánkat végre, viszont mivel csak mi rendelkezünk exkluzív közvetítési jogokkal a vébéről, ezt nyilván soha nem bocsátaná meg nekünk senki, úgyhogy folytatjuk. Ezúttal Rents Öcsém és szkr van a mikrofonok mögött, később még benjamin is befuthat, finoman szólva is lelkes lett, mikor megemlítettük neki, hogy kinéz némi tiszta kolumbiai kokain.

-25' Kezdjük akkor a kezdőcsapatokkal, nyilván sokkal jobban érdekel az mindenkit annál, hogy a Szusza Ferenc stadion VIP páholyában pontosan hol van elhelyezve és hány darab kokainos tálca van.

Magyarország: Bogdán - Kádár, Lipták, Lang, Korhut - Varga, Pátkai, Szakály - Dzsudzsák, Rudolf, Priskin

Kolumbia: Ospina - Zúñiga, Zapata, Yepes, Armero - Cuadrado, Guarín, Sánchez, Ibarbo - Rodríguez, Gutiérrez

-15' Addig is, amíg kezdünk, ismerkedjetek Kolumbia himnuszával, amit hamarosan élőben is lehet majd hallani. Exkluzív premier csak a Főnixen!

0' Lipták beszél a rasszizmus ellen, semmilyen megkülönböztetés nem való sehova, és amúgy is meg kellene már tanulnia viselkedni az idiótáknak. Nagyjából ez a lényeg. (szkr)

0' Rentsöcsi Angelino Garzónnal, Kolumbia cseppet sem drogbárónak tűnő alelnökével beszélget. Addig is, amíg Rentsöcsém bejelentkezik, itt egy kép a fickóról, abszolúte rábíznám az unokahúgomat. (szkr)

7' Vezetünk is! Lipták elképesztően magabiztos mozdulattal csapta be a labdát a helyére - Kolumbia kapujába! (szkr)

15' Egy békeutca elszívása után végre megszabadultam Angelino szorításából, akinek még a neve is egy senkiházi pedofilt sejtet, de az, amit mesélt a munkásságáról (az ő szavaival: a parancsokról, "amiket sose kellett kiadnom hála Istennek"), a sorozatgyilkos külsőnek is ad némi finom hátteret. Lesz itt baj, érzem, hogy nem úsztam meg ennyivel. (rentsöcsém)

31' Na kérem, bár nyilván senkit sem érdekel, de a következőképpen néz ki a VIP: miután belépünk, jobbra van két kisebb helyiség, ezek lennének a vécék, benne 5 darab mosdókagylóval, mindegyik alatt kiforgatható tálca rejtőzik, rajtuk három-három csík. Ha az ajtón belépve előre nézünk, akkor a páholyban ülőket nem lehet jól látni a svédasztal miatt, amin mindenféle magyaros kaja áll, nyilván az volt a deal, hogy mi adjuk a kaját, ők a cuccot amik mellett három darab tálca is meghúzódik, a rajtuk lévő 5-5 utcát lelkes hostessek cserélgetik. Komoly problémát okozott egyébként, hogy Kolumbiában ahhoz szoktak, hogy a kokaint csak meztelen nőkre lehet bízni, de végül túlléptek a híres magyar prűdségen. A balra található bárpultnál külön tálcát kap mindenki, helyben kihúzzák a csíkokat, meglehetősen bonyolult így egyensúlyozgatni jobbra balra, bár L. Simon például mostanra egészen belejött a kokainnal manőverezésbe. (szkr)

45' Hát részemről közepesen se figyeltem a mérkőzés közben, de tény, hogy vezetünk és volt jópár helyzetünk is, őszintén szólva egyre inkább meg vagyok döbbenve a magyar válogatott teljesítményén. Rents lelépett, ez nyilván nem fog látszódni a közvetítés további folyásán, eddig is inkább csak háttértámaszt nem nyújtott. Most akkor megnézem én is ezt a kiforgatós tálca-dolgot, jelentkezem a tapasztalatokkal! (szkr)

50' Húhs, hát kemény a vécékokain, van külön szipka is csomaglásban, nagyon helyes. Éshátdu rva. Ez tépp percek pta pözyög9m, amiben nem segít, hogy kötzben az időtus állandóan ki kekl caerélni.

59' Hát ezk 9zel sem volto lyan veszéles, mint amilyennek tűnt. Abba kell hagynom a gyorsansrni próblást, mert állítólag az előző behegzésemm nem volt a helyzet magaslatn.

61' K9zben elmeslm ,hogy KOlumbia címerében suerepel a zaNdoki kondor, ami dögből téplkozik, ami miatt ejxesek szerint nem kellene szerepelnie a címertben. Nem is értem a priblémázást,.

64' Lipták kapott sáralapot, mert útjengerként próbált átmenni a kolumbiai kapuson. Lehet, hogy elfelejtette, hogy msot nem staionfelújításon vendégszerepel?

66' Nem voltunk róla meggyőződve, hogy ez tényleg les volt, de tilajdonképpen nem is számít, végül is az a lényeg, hogy csak majdnem kaptunk fólt. A madjnem pedig semmi, ugye.

69' Tejságosééééég, mekkora kibaszott nagy gólt lőtt Lang szabadrúgásból, a feszültség tapintható volt, most viszont mindenki egymás nyakávan lófba nnepel, hihetetlen pillanatok! Magyarország megy az elődöntőbe? Tényleg lehetséges lenne?

80' "Nos merecemos el segundo gol!" csillogtatja konyaspanyoltudását Deitsch Tamás a kolumviai mlsz (klsz?) vezésrének, miközben kolumbia szépít.

86' Rudolf lesérült, reméljük nem kell kihagyni a  a következő meccset, mert bár ma glt nem leőtt eddig, azért hiányozna az elődöntőben, ha Lipták mellett ő se játszahatna.

90' Milyen öt perc?

95' A bírók mindent megtettek Kolumbia egyenlítéséért, de mi nem hagytuk magunkat! Győtrünk, tobávvjutottunk+ Öerülönk! VÉGE!


Szólj hozzá!

Címkék: humor foci vb

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr136474209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása