Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Magyarország - Kamerun VB 3. forduló, percről percre

2014.06.23. 21:44 Főnix blog

Üdv mindenkinek Felcsútról, a csodásan patinásan fantasztikus Pancho Arénából, ahova nagy nehezen megérkeztünk, akkora tömeg, amekkorát még Orbán Ráchel esküvőjén sem láttunk. szkr késik is rendesen, megérkezéséig csak mujurét és zadistet olvassátok. Őrületesen izgalmas a magyar vébé, Spanyolország és Anglia már kiesett, de veszélyben Olaszország, Uruguay vagy éppen Portugália is! Reméljük, mi nem jutunk a fentiek sorsára, ehhez már az iksz is elég ma Kamerun ellen!

21:43: A Pancho Aréna VIP-je jobban néz ki, mint az újpesti, de ha le akarják pipálni azt az estét, fel kell kötniük a gatyát! (mujure)

21:45: Kezdők:

Kamerun: Itandje - Nyom, Matip, N'Koulou, Bedimo - N'Guémo, Mbia, Enoh - Moukandjo, Aboubakar, Choupo-Moting
Magyarország: Bogdán - Varga J., Lipták, Lang, Korhut - Pátkai, Tőzsér - Dzsudzsák, Szakály, Rudolf - Priskin

21:50: Erős a kezdőnk, visszatért Dzsudzsi is, nem lehet más a vége, mint továbbjutás. A fél szemünk persze Székesfehérváron van, ahol Horvátország-Mexikó meccset rendeznek. (mujure)

21:56: Előre szólunk, hogy a kameruni focisták neveivel hadilábon állunk, nem is fogjuk őket nevükön nevezni. Nem rasszizmus, csak hosszú neveik vannak, mi meg már ittunk. (mujure)

21:58: A VIP-ben kíváló a konyha, a melegszendó remek, Navracsics Tiborral beszélgetek a közelgő EU-biztosi pozíciójáról, amit mondjuk éppen lelkesen letagad, de mi jól értesültek vagyunk. (zadiste)

22:00: Elkezdődött, továbbjutunk, ha döntetlen a meccs, de van egy rakás kimenetel a helyezésekre. Őszintén szólva mi sem Chile, sem Hollandia ellen nem gondolnánk esélyesnek magunkat, Csányi sem, a fülünk hallatára fogadta meg, hogy "tényleg lemondok, ha negyeddöntőbe jutunk!" (mujure)

22:08: Egyelőre semmi nincsen, itt is mindenki inkább a másik meccset nézi, Orbán helye meg egyenesen üres, állítólag otthonról jön, azért késik. (mujure)

22:13: Nyom Kamerun, Langnak kellett nagyot mentenie. (mujure)

22:15: Nyom taszajtotta el játékon kívül Rudolfot, láttunk már ilyenért pirosat. De a köcsögbíró nem ítél semmit, csak dumálgatnak. (mujure)

22:16: Góóóóóóóóóóól, RUDOLF megint!! Tőzsér szerzett labdát az ellenfél térfelén, jól adta be, Rudolf pedig bepörgette a hosszúba, csodás akció, így kell megbosszulni a lökdösődést! (mujure)

22:20: Iszonyat jók vagyunk, csak idő kérdése a második! Rudolf zseni, de még Priskin is veszélyes! Orbán megjött, mosolyogva konstatálta a vezetést, majd rendelt egy pálinkát és rákezdett  a Fehérvári huszárok kezdetű nótára. (mujure)

22:23: A koedukált (!) vécében sorban állva összefutottam G. Fodor Gáborral, aki meglepődött azon, hogy Kamerunnal játszunk, ő azt hitte, hogy ez egy EB. Felvilágosítottam a hibájáról, így már mindent ért. Vagy nem, ezt nála nehéz eldönteni. (zadiste)

22:25: Ajajj...Vargát csúnyán megverték, középen Matip érkezett és bepofozta, 1-1. Orbán rendelt még egy pálinkát. (mujure)

22:33: Mellettünk az AC Milan egyik prominense szerint festékszáradást nézni is izgalmasabb volt, mint az Argentína-Irán. Egyetértettünk. (mujure)

22:34: És IGEN. Rudolf nagyon laza, átment a kameruni védőkön, mint kés a vajon, 2-1! Mezey szóvá teszi, hogy ez lett volna '86-ban is a szovjetek ellen, ha nem mérgezik meg a csapatot. (mujure)

22:36: Rudolf amúgy vezeti a góllövőlistát. Csak meséljük. (mujure)

22:45: Gálaelőadás! Rudolf oda-vissza szopatja a kameruni védőket, aztán egy kis tizenhatoson belüli tiki-taka után Dzsudzsák lövését blokkolják a védők. (mujure)

22:46: Szünet, betámadjuk a VIP pultot, zadiste csak erre várt, pletykaéhesen veti magát a tömegbe! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! (mujure)

22:56: Mészáros Lőrinc és Kósa Lajos azon veszekszik éppen, hogy melyikük városában volt a több állami megrendelés. Simicska Lajos csak mosolyog a háttérben és még nekünk sem hajlandó nyilatkozni. (mujure)

22:59: Mráz Ágoston Sámuel független politikai szakértő és focirajongó, egyben országos cimborám jelent meg hirtelen. Beszélgetünk, aztán puszival köszönt Orbánnak, de csak a függetlenség jegyében! Féltékenykedem. (zadiste)

23:00: Elfelejtettük mondani, hogy Fehérváron 0-0 az állás, így jelen pillanatban csoportelsők vagyunk! Jönnek kifele a játékosok, betáraztunk sörrel és pálinkával, nincs más hátra, mint szurkolni. Csak így tovább, fiúk! (mujure)

23:05:  Priskin még mindig egy szar játékos. (mujure)

23:08: Na csak mondanom kellett, naná, hogy ő szerzi a harmadikat!! Mondjuk Korhut labdájánál a visszajátszások alapján lesen volt Priskin, de ez legyen a legnagyobb baj! (mujure)

23:10: Közben megjött szkr, de eddig nem volt hajlandó eljönni a büfépulttól, jól megpakolta tengeri herkentyűkkel és steakkel a tányérját. (mujure)

23:13: A jacuzzit már két órája Hende Csaba és Lázár János stoppolja, már unom a várakozást... (zadiste)

23:16: Elképesztő milyen hangulat van a stadionon belül és kívül is, mintha egy jótündér eltüntette volna a Felcsút környéki ellenséges hangulatot, minden kocsmából vidám szurkolás zajai hallatszódnak, a köztereken is békésen nézik a meccset a faluban mindenfelé elhelyezett óriáskivetítőkön. Emiatt is késtem, egyszerűen annyi ember van az utcákon, hogy konkrétan lehetetlenség volt mostanáig a Pancho Aréna közelébe jutni és az embereket nem hatotta meg túlságosan, hogy a VIP-ba megyek Orbánékhoz. (szkr)

23:22: Dzsudzsák helyett Varga a pályán, nem jártunk rosszabbul. (mujure)

23:30: Rudolf helyett Lovrencsics a pályán, természetesen hatalmas tombolás búcsúztatja a duplázó csatárt. (mujure)

23:33: Szegény Varga fájlalja a lábát nagyon, nem jönne jókor, ha kiesne épp, amikor továbbjutunk. (szkr)

23:41: Itt nem történik az égvilágon semmi, de közben Fehérváron 10 perc alatt hármat rúgott Mexikó, még a végén gólaránnyal beelőznek minket! (mujure)

23:43: Na megint csak mondanom kellett, labdaszerzést követően Varga talál a hálóba egy csodás összjátékot követően! Minden eldőlt, csoportelsők vagyunk!! (mujure)

23:52: VÉGE! A magyar válogatott meggyőző játékkal, simán jutott tovább, az első magyarországi világbajnokságon a csoportkörből. A tolódás tökéletesen működik, a védekezésből a támadásba való átmenetet pedig, azt hiszem, taníthatnák magyar szakemberek is ezek után. Meg kell említeni, hogy Pintér Attila, akinek én nagyon harcos kritikusa voltam és vagyok is, hihetetlen energiákat mozgósított az úgynevezett összetartásokkal, sikerült valóban csapatot kovácsolnia ezekből a lelkes és nagyon is tehetséges fiatalokból. Gratulálunk, hajrá magyarok!


Szólj hozzá!

Címkék: humor foci vb

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr576405847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása