Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Szégyenfal májusra

2014.06.09. 15:01 szkr

Zajlik az élet. A kormány miatt megszűnik a Barátok közt, amire az RTL Klub úgy reagált, hogy inkább a kormányközeli Szerencsejáték Zrt. Hatos Lottó Sorsolás című remek izgalmakkal teli szponzorált reality-jét sugározza egy kézilabda mérkőzés utolsó negyven másodperce helyett (ebben a sportban ugye ilyenkor már úgyse történik semmi). Eközben viszont lassan ki is megy a fejünkből, hogy mi történt májusban, ami valós felháborodásra adott volna okot. Még szerencse, hogy itt a Főnixnél mindig felírjuk, ha történik valami igazán kiakasztó.

Répás szendvics elsősöknek

Az alapján, amivel a gyerekeket etetik, az egyik dunakeszi iskola kaphatja az egészséges étrendért járó Schobert Norbi díjat, hiszen nincs is update-ebb egy karika répánál, ami egy zsemlébe rakva a tökéletes diéta egy teljesen új dimenzióját nyitotta meg. Éljen az elhízás elleni hatékony harc és az alultáplált kisiskolások!

repas_szendvics_szomszedokforever.jpg

Hitler fejével kampányoló zsidó szélsőségesek

Amikor zsidók kampányolnak arabok ellen, az mindig vicces. Amikor teszik ezt Hitler fejével, 20 darab buszon az amerikai fővárosban, az még szórakoztatóbb. De amikor az "Állítsuk meg a rasszizmust." mondat után az szerepel, hogy "Ne adjunk segélyt egyetlen iszlám országnak se.", akkor már hirtelen túl viccessé válik az egész és elfelejtünk nevetni. Pedig pontosan ez történt.

Mémeken kiakadó kormányzati propaganda

Ahhahaha, ezt érdemes végignézni, összesen három perc és tökéletesen bemutatja, hogy a kormánynak halvány fingja sincs arról, hogy miről szól az internet.

Vége a kommentkorszaknak

Ha az Alkotmánybíróság új határozatát halálosan komolyan veszi valaki, akkor a legjobb, amit tehet, hogy megszünteti a kommentelési lehetőséget a felületen, amin dolgozik. Mostantól ugyanis, nemcsak arra kötelezhető a honlap üzemeltetője, hogy letörölje a bárkit is sértő kommenteket, hanem büntetés is kiszabható rá. Magyarul: ha valaki azt írja kommentbe, hogy teszem azt a Samsung telefonjai szarok, akkor én is megbüntethető vagyok, mert felületet biztosítok arra, hogy valaki kifejezze a véleményét. Ez a veszélyes a szólásszabadságra, nem pedig a reklámadó.

Harc a buzilobbi ellen

Kerényi Imréről azt kell tudni, hogy ő az, aki az elmúlt néhány évben a puszta idiotizmusával szisztematikusan próbálta szétverni a komplett magyar kultúrát. Nem érdekel, hogy buzizik, én is szoktam, de ha kormányzati irányelv az, hogy harcolni kell a buzilobbi ellen, akkor komoly probléma van. Pláne, ha teszi mindezt egy olyan ember, akiről két mondat kimondása után egyértelmű bármelyik hallgató számára, hogy vélhetően ő maga is buzi. A kultúrának nem arról kellene szólnia, hogy kirekesztjük egymást és lenyomjuk az átlagemberek torkán a véleményünket, hanem arról, hogy ütköztessük azt másokéval. Szóval, kedves Kerényi elvtárs, próbálja ki milyen a túloldalon és szopjon faszt.

2014 suttyói:

Január-február - Wittner Mária

Március - Rogán Antal

Április - Selmeczi Gabriella


1 komment

Címkék: közélet szavazás idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr686289974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.06.10. 08:58:43

A homoklobbi kirekesztése mindne keresztény ember kölelessége.
süti beállítások módosítása