Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Szelektív hulladékgyűjtő #16

2014.05.06. 11:13 szkr

Bizonyám, megint eltelt egy hónap, mi pedig próbáltunk odafigyelni arra, hogy elkapjuk a legsúlyosabb bunkóságokat, amiket közszereplő elkövethet, hogy aztán egymás között jót üvöltözve szavazhassatok róluk. Miután kidobáltunk pár ValóVilág szereplőt meg politikust, végül nagy nehezen csak összehoztuk a listát, de így is olyan gyöngyszemektől kellett megválni, mint például a sztori a DNS-mintavételről az Orbán-esküvőn. Végül összejött egy elég erős mezőny, élvezkedjetek. A kérdés ugyanaz, a tahóság nem változik: ki volt a legsuttyóbb áprilisban?

Selmeczi Gabriella

Simon Gábor és Rogán Antal sztorijáról már volt szó, a Fidesz szóvivője viszont csak áprilisban tartott sajtótájékoztatót, ahol ismét megcsillogtatta példátlan retorikai tehetségét.

Kálmán Olga

Részemről őszintén nem értem, hogy miért gondolták egyesek egészen áprilisig azt Kálmán Olgáról, hogy ő egy szigorú, hiteles vagy éppen igazságos riporter, de ha már sikerült ezt elhitetnie ennyi emberrel, akkor igazán lehetett volna benne annyi tartás, hogy nem így teszi egyértelművé azt, amit egyébként eddig is illett volna tudni: hogy annyira azért nem nagy szám ő. Vagy hát na, adjuk meg neki, ami jár, tulajdonképpen szigorú volt, amikor nekiesett Schiffernek, mert zsidó létére túlzott hisztinek tartja a Holokauszt-emlékmű körüli ellenzéki, izé, hisztit, de azért ez már mindenkinek sok volt. Érdemes egyébként ebből a szempontból is megnézni a videót: rettentő tanulságosan mutatja be, hogy hol tart a magyar úgynevezett újságírás.

Nemzeti Együttműködési Alap

index_apr.jpg

katt, és olvasható lesz

Orbán Viktor

Itt egy kicsit bajban vagyok, mert nyugodtan lehetne a Nemzeti Múzeumot is nevezni, miután elfogadták és ki is fogják állítani Orbán Viktor hátizsákját. Viszont a sztori picit árnyaltabb, hiszen (bár egy kicsivel később, de) másoktól is kértek be tárgyat, csak ezek a mások tollat, meg ilyesmiket adtak, nem egy táskát. Na most értem én, hogy ő a Nép Közül Egy, aki ilyen táskával jár, de egy ilyen táskából ne csináljuk már A Táskát! Egyrészt átlátszó, másrészt meg elszomorító.

H. Petró Ildikó

Ő a Közszolgálat magazin főszerkesztője, akinek a komplett beköszöntőjét ide kéne másolni, annyira elképesztő. Ez a nevére kattintva megtalálható, addig is, kedvcsinálónak itt van három mondat belőle:

„Idei március 15-i beszéde után ismét melegség töltötte el a lelkemet, mint minden beszéde végén, és nem feltétlenül az elmondottak miatt, hiszen azok egyértelműek, hanem azért, ahogyan minden egyes alkalommal szemöldökét felhúzva, fejét kissé zavartan lehajtva, papírjait rendezgetve igyekszik leplezni meghatottságát. Merthogy meghatódik… Most, a választások után, amikor soraimat olvassák, „egységbe forrott erőinknek” köszönhetően már büszkén mondhatom, hogy kicsiny, de egyre erősebb hazám miniszterelnöke változatlanul a nagyon is emberi Orbán Viktor.”

Cliven Bundy

Szegény Cliven nem nagyon fog szavazatot kapni ebben a mezőnyben, pedig igazán a végletekig ment bunkóságban. Nagyon röviden a sztori, a részletekért kattintsatok a nevére, aztán olvassatok utána. Cliven első problémás húzása, amiből aztán az egész botrány kialakult, az volt, hogy nem fizetett az államnak a földért, ahol legeltette az állatait, aztán ezt megfejelte azzal, hogy felfegyverzett emberekkel akarja megvédeni az államtól a saját földjét. Szerencsére kiváló stratégákkal dolgozik együtt, akik tudják, hogyan kell használni a médiát:

„Azt sakkoztuk ki, hogy a nőket állítjuk előre, szóval, ha ezek a szakadár szövetségi ügynökök elkezdenek lövöldözni, akkor a tévében azt fogják mutatni az egész világon, hogy nőkre lőnek.”

Miután pedig a jobbos média felkapta és volt politikus is, aki melléállt, sajnos szegény durván elszólta magát és niggerezett egy isteneset:

„Hadd mondjak el még egy dolgot a niggerekről. (…) Alapvetően segélyen élnek. Mit csinálnak? Elvetetik a gyerekeiket, és börtönbe küldik a fiataljaikat, mert sosem tanultak meg rendesen gyapotot szedni. Sokat gondolok rá, hogy jobb volt nekik rabszolgaként. Akkor szedegették a gyapotot, volt családi életük, csinálgatták a saját dolgaikat. Most jobb nekik segélyen? Nem kaptak több szabadságot. Ma kevésbé szabadok.”

2014 suttyói:

Január-február - Wittner Mária

Március - Rogán Antal


1 komment · 1 trackback

Címkék: közélet szavazás idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr166120685

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.05.07. 12:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sírköves Slomó 2014.05.06. 20:39:07

''Részemről őszintén nem értem, hogy miért gondolták egyesek egészen áprilisig azt Kálmán Olgáról, hogy ő egy szigorú, hiteles vagy éppen igazságos riporter''

Egyesek? Nem ismerek ilyeneket. Igaz sosem járok zsinagógába.
süti beállítások módosítása