Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Problémám van a Greenpeace-szel 3.

2012.07.20. 11:28 szkr

Én tényleg nem tudom, hogy miért csinálja ezt a zöld manók szervezete, de egyszerűen tényleg lehetetlen nem rugdalni őket. Sokat hozzátenni nem szeretnék most az Addict blog vonatkozó cikkéhez, valamint ahhoz, amit már én is, valamint egy ex-önkéntes is leírt ezen a felületen, tessék csak megnézni a tovább mögött a videót, nem igényel különösebb kommentárt. Egyetlen kérdés: Bódi Sylvit (Szülvit?) már csak a neve helyesírása miatt sem feltétlenül sorolnánk csuklóból a szellemi sasmadarak közé, de vajon tényleg egy három éves szintjén mozog, vagy a BMW-hez hasonlóan ez is a forgatókönyv része volt?


Szólj hozzá!

Címkék: video reklám idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr684667743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása