Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Bréking: Kiderült a biciklisek származása!

2012.03.04. 10:47 szkr

Nem zsidók, nem cigányok, még csak nem is az Al-Kaida által ránk küldött terroristák. Ennél a helyzet egy fokkal megdöbbentőbb és bonyolultabb. Igen, gondolom mostanra mindenki kitalálta: földönkívüliek.

Az Institute for Marginal Science Projects kutatócsoportja kimutatta, hogy a biciklisek génállománya annyira eltér egy normális emberétől, hogy szinte biztosan kizárható, hogy földi élőlények. A norvég, brit, tibeti és mexikói tudósok által levezényelt kutatást öt évvel ezelőtt kezdték, miután észlelhetően elszaporodtak a biciklisek az utakon. Az eredetileg egy trendkutatásnak induló gigaprojekt végül egészen új irányt vett, mikor dr. Harald Alf Nilsen, az MIT professzora puszta érdeklődésből megvizsgálta több biciklis vérét is.

A különbözőség akkor vált gyanússá, mikor a teljesen véletlenszerűen kiválasztott biciklisek között mindegyiknek a vérében pontosan 17%-kal tért el a fehérvérsejtek és vörösvérsejtek aránya egy átlagos emberéhez képest. Ekkor a kutatás pszichológiai és szociológiai részére helyezve a hangsúlyt, megvizsgálták a biciklisek viselkedését, alkalmazkodásukat környezetükhöz. Megdöbbentő volt látni, hogy mire képesek az idegenek. A kéz nélkül biciklizést például akárhányszor próbáltam, mindig tragikus vége lett - nyilatkozta Bai Khajor Minh, a csoport egyik tibeti tagja, aki hozzátette, hogy mint minden normális ember, jobbkezes lévén, ha csak bal kézzel fogja a kormányt, akkor eldől, mint "részeg albán hazafelé".

Az IMSP közleményében úttörőnek nevezte a felfedezést, mely szerint a biciklisek génállományában, valamint a környezetük sajátos adaptálásában kimutatható látványos különbségek azt mutatják, hogy egy idegen fajjal lehet dolgunk. Az utóbbi időkben megnövekedett biciklis jelenlét leírása tehát nem új divathullámként, hanem inkább földönkívüli invázióként a legpontosabb - zárul a közlemény.

A közlemény felkavarta a világot. A Hillary Clinton twitterén megjelent üzenet szerint az Amerikai Egyesült Államok kormánya válságstábot hívott össze. A Guardian honlapján megjelent elemzés egészen sötét képet fest, kiemelve, hogy az invázió évek óta tart és egyre mélyül, ráadásul ezzel egy időben indult meg a globális gazdasági válság is. Bár a Guardian szerkesztősége nem kívánja a falra festeni az Ördögöt, de mindenesetre fontosnak tartja megjegyezni, hogy semmit nem tudunk a szándékukról, ráadásul érdekes, hogy csak véletlenül találhattunk rá a bizonyítékra, hogy egyáltalán köztünk élnek.

Megkeresésünkre a Critical Mass szervezői még nem reagáltak.


Szólj hozzá!

Címkék: ufo kult humor együttélés

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr974286051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása