Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

A 3 legszórakoztatóbb politikusi baki élő adásban

2011.12.05. 17:43 szkr

 A politikusok általában heveny rosszullétet okoznak az átlagpolgárnak, már az, amikor meglátjuk egy-egy hős arcát a tévében/neten/újságban is hányingert okoz adott esetben, pláne az, amikor kinyitják a szájukat és elkezd belőlük ömleni a hülyeség. Cserébe viszont időről időre megteszik azt a szívességet, hogy megmutatják nekünk: tényleg cirkuszi bohócok, akik csak egy hangyafasznyival keresnek többet a kelleténél. Most azokról lesz szó, akik miatt tényleg érdemes nézni a tévés vitát/parlamenti közvetítést/évértékelő beszédet. Lássuk.

1. A diktátor bukása

Ez a szórakoztató kis darab minden szinten fantasztikus. Az egy dolog, hogy Fidel Castro, miután megtartotta a beszédét ivott egy korty vizet. Álljunk is meg, nézzük, meg párszor ezt a jelenetet. Az eltartott kisujj már önmagában iszonyú vicces, de az, hogy utána elindul és konkrétan hasravágódik, az valami egészen szürreális. Ha ehhez hozzávesszük, hogy ez a szerencsétlen képes volt ezzel az akcióval eltörni a bal térdét és a jobb kezét, akkor máris minden idők egyik legnagyobb poénjáról beszélünk. Az pedig, hogy ezek után néhány perccel belemondja a mikrofonba, hogy valószínűleg eltört a térde, majd elkezd poénkodni azon, hogy milyen címek lesznek a nemzetközi sajtóban erről... Na ez már szinte hihetetlen.

2. Egyáltalán nem stílusos kiszállás az elnökjelöltségi versenyből

Amerikában ugye javában folyik a verseny, hogy ki legyen a republikánusok közül Obama kihívója a következő elnökválasztáson. Rick Perry az egyike azoknak, akiknek minden álma az, hogy megpróbálja agyagba döngölni a demokratákat. Legalábbis egyike volt. Legutóbbi tévés vitájában ugyanis olyat hibázott, ami után gond nélkül hátradőlhet és a vesztesek nyugalmával várhatja a választásokat. Nagy vehemenciával megkezdett szövegelése kínos nevetgélésbe fulladt, miután egész egyszerűen elfelejtette, hogy melyik Obama által létrehozott minisztériumot zárná be. "Ha majd ott leszek, három minisztériumot egyből be fogok zárni: a kereskedelmit, az oktatásit és a... Na, mi is a harmadik...?" Zseniál.

3. A kötelező magyar példa

Nem szép dolog még mindig szegény Medgyessy-t szopatni, de az az igazság, hogy részemről egészen megszerettem ezt a kis gyökeret. Annyi poént halmozott fel regnálásának összesen két éve alatt, hogy az tényleg egészen fantasztikus teljesítmény. Klasszikus videó a Parlamentből, mindenféle további kommentálás nélkül. A jeltolmácsra azért felhívnám a figyelmet. Ez tényleg nehéz szó.


Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet tévé csodálatos kommunikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr473440622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása