Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Pöcs-poszt

2011.12.04. 13:00 Csendesebben, a gyerek alszik

 Volt már szó a mellekről, a nőkről és a kurvákról, miért hagynánk ki a nők számára is legfontosabb férfi testrészt? A FASZT. Ez alkalommal viszont nem mujure nyomdokába lépve, analízisnek vetem alá a szóban forgó testrészt, hanem inkább dokumentálom az emberek gondolkozásában fellelhető gyöngyszemeket.

Hát ez a hely bazzeg… ez nagyon nem semmi.

Nem tagadom, igazából az egész poszt e videó miatt készült el. Egyrészt döbbenetes, másrészt kurva vicces. Az ázsiaiaknak (a videóban épp japán) köztudottan nagyon direkten perverz a folklórjuk. Nem olyan szépen árnyalt, mint mondjuk a magyar, de tegyük fel a kérdést (akármennyire értelmetlen is), vajon melyik a jobb? Miért nem lehet egy napja a fasznak a naptárban? Miért nem építhet ilyenkor mindenki minél nagyobb, faszalakú furikokat, amikkel fel-alá gengelnek a városban, és természetesen az nyer, akié nagyobb és erősebb? Miért nem árulnak ilyenkor a boltokban fasz formájú kalácsot, meg nyalókát? Miért nem állítanak föl a templomok udvarán egy oltárt, ahol hálát adhatsz a faszodért/pasid faszáért?

Hát, mert nem vagyunk ilyen kis perverz, köcsög ázsiaiak, de mondjuk nekünk is vannak szép hagyományaink, pl a húsvéti locsolás… és ahogy a népdalok 90%,-a, népi hagyományoknak is 90%-a valójában minimum perverz, de általában effektíve a szexről szól. Ha nem hiszel nekem, kezdj el egy random népdalt énekelni, és gondolkodj el… ja és kérj bocsánatot.

A fasz tehát nagyon fontos dolog. Pontosan annyira, mint a pina, de mivel könnyebb nagy faszszobrokat építeni, és ezekhez a szobrokhoz nőket kötözni, valahogy jobban szerették őket a hagyományok kitalálói. Ha már itt tartunk, vajon milyen elmebeteg állat lehetett, aki kitalálta azt, hogy csináljunk egy faszünnepet? Elképzelem: Leültek a tűz köré, a fárasztó rizsszedés (vagy ha már itt tartunk, faszállítás) után a földművesek, és facebook híján azzal tengették az időt, hogy összemérték péniszeik méretét. Miután rájöttek, hogy ebben győzni elég menő, és a vesztesek valószínűleg a visszavágót sem fogják megnyerni, arra gondoltak, hogy győztes faszukat a világ elé viszik, és megmutatják, hogy mekkora férfiak. Aki meg nem tudott győzni istenadta lehetőségei miatt, az kiegészítette a természet munkáját, és épített magának fából egy faszt. Aztán a végén már mindenki fából épített faszokkal rohangált egy jól meghatározott időpontban, lévén, hogy húsz méteres pénisze senkinek sincs természetes úton. Zseniális.

Őszintén megmondva, ez az attitűd hiányzik Európából. Mi is ez… büszkeség?


Szólj hozzá!

Címkék: közélet kult szex szerelem legenda

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr93434328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása