Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Buli az elnyomottaktól

2011.08.12. 17:06 Benjamin the Devil

Eljött a sziget második napja, nagyjából ugyanúgy indult, mint az előző napok: enyhe másnaposság, Jóbarátok, néhány sör, a lányok főztek. Kicsit lemaradtunk, ami tőlünk kívülálló okok miatt történt, úgymint idő- és internethiány vagy lustaság.

Az elsőn kellemes délelőtt volt, olyannyira, hogy el is késtünk a melóból. A munka csodás, de erre majd később térünk ki (amúgy: eldöntöttem, hogy jövőre megtanulok gólyalábazni, és úgy jutok be a szigetre, mert lényegesen izgalmasabbnak tűnik a napon ücsörgésnél). A Csónakházban bevert pár sör után a Re-g együttes koncertjére siettünk. A zene nagyon jó volt, Bence (aki egy ismerős - mujure) hatalmas bulit csapott, de sajnos mi inkább a Rotfronton folytattuk a bulit. Meg kell állapítanom, hogy nem tudunk hibázni. Nem csalódtunk egy koncertben sem, amin eddig részt vettünk. Jókat filozofáltunk, a Leningrad, a Flogging Molly és a Rotfront koncertek hatására Kelet-Európa népeinek zenéjéről. Igen, tudom, hogy Írország nem Kelet-Európa, de mégis igen csak szomorú a történelme, és így máris meg van a közös pont. Ezek a népek nem csak szomorú történelemmel, hanem eszméletlen jó zenével is rendelkeznek, és igen jól tudnak bulizni. "Sírva vígad a magyar". Az, hogy a Roma Sátorban mi lehet, el se merjük képzelni (majd a Parno Graszt megmutatja - mujure). Miután ezt megbeszéltük, át is értünk a Csónakházhoz, és két-két sörrel a kézben küzdöttük át magunkat a színpad felé, ahol már javában szólt a Judas Priest. Ezek az emberek eladták a lelküket az ördögnek. Igazi régi vágású metál zenekar, azzal az igazi rekedtes hanggal, ami ma már valahogy eltűnt. A végén a visszatapsolásnál egy motoron jött be a frontember. Ezek az emberek egy letűnt világ istenei.

Innentől mujure folytatja: Sziasztok, Benjamin elment átöltözni. Igazából csak egy pár dolog van még, amire mindenképp ki szeretnék térni: munka közben a Vurstli mellett lévő teherautó platóján egyszercsak elkezdett zenélni (??) egy arc, aki aztán közölte, hogy ő az Isten, a Próféta és a Number One. Ez utóbbit speciel minden számában elénekelte. A csávó valami brutális anyagot tolt, azt szerette volna, hogy verekedjünk az auránkkal (ő megtette a színpadon) és hogy csatlakozzunk hozzá, hogy olyanok lehessünk mint ő. A végén már csak az adónk 1%-át követelte.
Esténként pedig a Vurstliban minden este fellép az Etno in Tranzit nevű együttes, ami 8 tagból áll, mindegyikük külön országból jött, Chilétől Észtországig, Olaszországtól Ukrajnáig van ott minden. Iszonyat bulit csapnak ők is, kötelező mindenkinek.
Az első napon fellépő Brainshez van még egy-két szavam: nem kéne folyton az Irie Maffiát reklámozni (a frontember azonos, ugye), elég idegesítő volt, hogy minden szám után elmondta, hogy holnap is fellép, csak az Irie-val. Még a Hands in the Airt is eltolták...
Összességében és természetesen Sziget első és második nap: piros pont.


Szólj hozzá!

Címkék: zene sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr503148984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása