Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Kaja

2011.03.08. 17:14 Csendesebben, a gyerek alszik

Egy olyan téma, ami egyértelműen a sör és a nők mellett a legfontosabb és legfrekventáltabb kérdés egy kocsmában. (Főleg közvetlenül távozás előtt: Hú B+, fél óra és hazaérek, de asszem bevágok egy gyrost a moszkván) Enni egyrészt jó, másrészt hasznos, de vajon MENŐ is?

Ez egy nagyon fontos kérdés. Vajh az evés is olyan-e, mint a foci (hogy ha már ott rohangálsz a labda nélkül a pályán, akkor is MENŐ vagy)? Vagy netán a szexhez hasonlít (a méret is számít, de a lényeg a technika)? Netán az ivás párja (Mennyiség, és stílus az igazi kombó)? Hogy lehet menőn enni? Lássuk!

Először is: Az menő, ha te csinálod magadnak a kajádat. Az még menőbb, ha már a kaját is menőn csinálod. Pl így:

 

Na, ez = MENŐ.

Aztán ha már menőn készíted a kajádat, érdemes nem elrontani végül az összképet azzal, hogy úgy eszel, mint az előbb látható videón. Viking metálos evés = NEM MENŐ. 69-es evés = NEM MENŐ. Szájból szájba evés = NEM MENŐ. Mindent összeturmixolni és meginni = NEM MENŐ (de az nem is evés).  „Úgyis egy helyre megy” evés = NEM MENŐ.  2girls 1cup „evés” = NEM MENŐ. Meditálós evés = NEM MENŐ. WC csészéből evés = NEM MENŐ. Női hasról való evés = MENŐ (csak, hogy ilyen is legyen). Sörhasról Férfi hasról való evés = NEM MENŐ. Na mindegy, ezt a sort még sokáig folytathatnám...a lényeg, hogy akkor tudsz igazán menőn enni, ha csak simán az evéssel is képes vagy csajt felszedni. Ez nem olyan könnyű, főleg ha lány vagy, de ne térjünk el a tárgytól. Hajlandó vagyok segíteni egy picit. Beavatlak titeket, hogy miként csinálják a profik, hátha ragad rátok egy kis tudtás.

Azt hiszem a legegyszerűbb az, hogy elmondom, hogy mit kerüljetek el mindenféleképp.

1.)    Ezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.)    Ezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     3.)    Ezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.)    Ezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na, ha ezeket a helyzeteket következetesen elkerülitek, olyan nagy baj nem lehet. Persze ettől még nem lesztek MENŐK. Ahhoz, hogy megtanuljatok menőn enni egy nagyon fontos faktorral számolnotok kell: Már alapvetően MENŐnek kell lennetek, akkor is, ha nem esztek, csak úgy ácsorogtok a pultnál, vagy vártok a buszra. Nem mondom, persze erre születni kell. Van, aki nem képes rá, és sajnos ez könnyen rasszizmushoz vezethet, ezért:

Mi, a blog stábja ezen a félhivatalos nyilatkozatban a világ ti lelketekre kötjük, hogy ne utáljátok szegény NEM MENŐ embereket (akkor se, ha azok éppen ti vagytok). Nem lehet mindenki olyan MENŐ, mint mi, de ettől szép színes a világ. (Persze ilyenkor jöhet a replika, hogy a rasszizmus is egy szín a sok közül, de ebbe most nem biztos, hogy belemegyek, mert a kajához már végképp semmi köze.)

Végül pedig csak annyit szeretnék mondani a kajáról, hogy a stábnak bármikor rendelhettek pizzát, mi hálásak leszünk érte, hiszen a pizza olyan, akár a szex. Ha jó, akkor jólesik, ha nem jó, akkor is jólesik.


Szólj hozzá!

Címkék: kaja szex kocsma

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr572722280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása