Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Végre gólok!

2010.10.24. 12:22 mujure

Egy nappal a következő meccs előtt, és egy nappal a legutóbbi borozás után, itt a Treff6-összefoglaló!

Treff6 - KIOB 6-3 (1-1)
Nézők: Réka, Enikő edzőnéni
Kezdő: Marci - mujure, Isti - SiskaG - Petya, Patyak
Csere: a Nagyhajú
Gólok: Patyak (2), Nagyhajú (2), Petya, Isti

Az ellenfél az utolsó előtti helyen állt a meccs előtt (és áll most is), de az előző meccsen az éllovassal ikszeltek, szóval illett őket komolyan venni. Sajnos a testvérek hiányoztak (munka, sérülés...), és Gabi sem volt (szintén sérülés). Volt helyettük egy szedett-vedett védelem (mujure ismét hátul találta magát) meg még egyszer utoljára Petya.
A meccs eleje egyértelműen a mienk volt, beszorítottuk az ellent, SiskaG lőtt egy hatalmas kapufát, Patyak tüzelt mindenhonnan, mégse jött a gól. Aztán egy szórványos ellentámadásból egy szélről belőtt labdát Marci egész egyszerűen odaadott az ellenfélnek, aki meg köszönte szépen, 0-1. A bekapott gól kicsit megfogta a csapatot, de próbálkoztunk becsülettel. A félidő vége felé aztán elsült Patyak bal lába, hatalmas gólt lőtt a kapu jobb oldalába, még időben sikerült egyenlíteni. Az első félidő nem hozott kifejezetten nagy játékot, kóstolgatták egymást a csapatok.

A második játékrészben már a pályán volt a Nagyhajú, ami azt eredményezte, hogy mujure ment előre, ő meg hátra Isti mellé. Amúgy jól kezdtük a második félidőt, egyből nekimentünk az ellennek, meg is szereztük a vezetést: SiskaG dobta be a labdát, ami teljesen egyedül találta a büntetőterületen belül Patyakot, aki meg befejelte. Azért ez nagy védelmi hiba volt, de legalább kihasználtuk! Viszont hátul nem volt minden rendben: Isti is, meg a Nagyhajú is sokat jöttek előre, így voltak lehetőségei a KIOB-nak is, erre szerkezetet váltottunk, Nagyhajú előrement, mujure meg (aki elöl is nem csinált sok mindent) vissza. Ez a váltás, mondhatni, bejött: egy szép, egyérintős akció végén SiskaG tálalt a Nagyhajú elé, aki kihasználta a lehetőséget, már 3-1! Ekkor tényleg jól játszottunk, eldönthettük volna. Erre mi történik? Lement mujure cserébe, ami azt jelentette, hogy a Nagyhajúnak muszáj volt (lett volna?) visszalépnie, amit meg is tett, de a csapat mégse játszott jól. Érthetetlen módon visszaálltunk, ami azt eredményezte, hogy az ellenfél előbb szépített, majd miután mujure visszállt, ki is egyenlítettek. Ennek ellenére sikerült stabilizálni a hátsó részt, de itt benne volt, hogy elveszítjük a meccset. A csapatnak azonban volt tartása, a Nagyhajú pedig megint villant, nagyon fontos pillanatban lőtte a negyediket, újra vezettünk! Ezután még egy-két nagyobb Marci védés, és egy-két rohama volt csak a KIOB-nak, de Petya gólja nem sokkal később mindent eldöntött. A meccs utolsó szakaszában rendszeresen létszámfölényben támadtunk, mivel a KIOB két támadót mindig elöl hagyott, míg mujure bőven elég volt egyedül biztosítani hátul a támadásaink során. Mivel létszámfölény volt, mindig sikerült lövéssel befejezni az akciókat, ergo utána sikerült visszazárni. Jöttek sorra a helyzetek, SiskaG megint eltörte a kapufát, a végén pedig még Isti is betalált egy szép szóló után, csakhogy három legyen közte. Végre sikerült sok gólt rúgni, majdnem végig dominálni a meccset, sok belekötni való nincs.

Értékelés:
Marci (7): Az első kapott gól tisztán az övé volt, de aztán volt egy-két nagyobb védése is.
mujure (7): Hátul teljesen rendben volt, nagy kedvvel játszott, de előre gyakorlatilag semmit nem produkált. Jellemző, hogy legnagyobb helyzete egy 30 méterről kapura ívelt lövés volt (azért majdnem befért).
Isti (8): A két védő közül, ő lépett fel többször, hátul határozott volt, elöl pedig gól+gólpassz. Ráadásul szép kis szólóból lőtte a gólját.
SiskaG (8): Talán eddig ez volt a legjobb alakítása a szezonban, nagyon jól játszott, adott két gólpasszt, lőtt két kapufát. Szegény még mindig nem tud gól rúgni, ezúttal inkább csak peche volt.
Petya (7): Szürkébb volt a többieknél, de lőtt egy gólt ő is, mielőtt visszamenne a megjegyezhetetlen nevű angol faluba.
Patyak (8.5): Két gól, két gólpassz. Talán ő volt a mezőny legjobbja, nagyon jól játszott, pontosan az ilyen teljesítményekért tartjuk őt. Eddig nem sikerültek a dolgok, most ültek a lövései is, reméljük átfordult a formája, és jönnek a gólok sorban!
Nagyhajú (8): Jól játszott, lőtt két gólt. Ráadásul ebből az egyik a sorsdöntő negyedik gól volt. Higgadtan lőtte be a ziccereit, hasznosan játszott.

A csapat már az ötödik helyen áll, öt ponttal lemaradva a listavezető duó mögött! Mondjuk az is tény, hogy mögöttünk több csapat se játszotta le minden meccsét, de mivel azokat nagy valószínűséggel nem is fogják, az 5. hely valóban érvényes. Holnap nagyon nehéz meccsünk lesz, az Erőterv csapata egy meccsel kevessebbet játszva a 7. helyen áll, mindössze két ponttal mögöttünk. Szerencsére a sérültek meggyógyultak, jönnek a védőink, mert hát a múlt heti csapattal nem biztos, hogy lenne esély. A csapat jó formának örvend, kirobbanó önbizalommal várjuk a derbit, amire sok szeretettel várunk mindenkit a nagyon nézőbarát 18.30-as időpontban!
 


1 komment

Címkék: treff6

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr892394910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csendesebben, a gyerek alszik 2010.10.24. 13:05:04

Nagyhajú=Csendesebben -mondta büszkén.
süti beállítások módosítása