Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Renevatio

2010.09.29. 17:50 Csendesebben, a gyerek alszik

Kis csapatunk hatalmas munkában van. Nem véletlen, hisz rajongók ezreit próbáljuk kielégíteni verbális opcióink tárházával. E mellett természetesen a belső berendezés sem maradhat mindig a régi, eltörnek székek, eltűnnek poharak és a gonosz lányok összetépik a söralátéteket.

Kis blogunk a 4-es metró építéshez méltó nagyságú változás, kósza remény és szeméthalom kialakulása előtt áll. Ami azt jelenti, hogy ami van, az megújul, ami nincs az pedig -isteni csodaként- életre kel. Reméljük, hogy erre valamivel a metró átadása után sor kerülhet, nem akarjuk elsietni. Mindenesetre jelenleg olyan stádiumban van az "építkezés", hogy szívesen fogadunk minden minőségű javaslatot, tanácsot, jókívánságot, kreatív, mozgalmas, élettel teli és szuggesszív (Szuggesszív kérdés: Az, amely lelki kényszert vagy utalást tartalmaz az adandó felelet tekintetében. Bűnvádi perrendtartásunk tiltja a szuggesszív kérdések feltételét.) ötletet. Ezeket szép magyarsággal legyetek szívesek a padra, vagy a falra jól látható színes filctollal, vagy zsírkrétával felfirkálni. (Persze ha nincs meg ehhez a kellő bátorság, a csaposnak is szólhattok.) Magyarán szólva: ötleteiteket komment, vagy levél formájában várjuk "Hogy nézzen ki kis kocsmánk? Na, majd én megmondom a tutit, mert sokkal jobban tudom, mint ti!" témamegjelöléssel.

Mivel rajongó körünkben sok ezer ember sok mindent fog írni, kérünk titeket, hogy türelemmel várjátok meg a közvetítő kollega visszaigazolását, ő is emberből van, mobilról írogatja a leveleket, közben fönt van fészbukon is, meg biciklis futár és a beteg nagymamának visz tejet meg süteményt, így valószínűleg sokáig fog tartani, (de legalább ingyen csinálja -itt kezdjük a válságkezelést. A kismunkaerőn.) és rövid, vulgáris választ fogtok kapni, de hát ez már az ő dolga, majd vele megbeszélitek.

Előre is köszönjük a sok-sok okos, ügyes ötletet!


Szólj hozzá!

Címkék: újjászületés

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr422332723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása