Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Hősies iksz

2010.09.07. 17:14 mujure

Ne szépítsük, nem történt túl sok esemény a blogon az elmúlt héten. De sebaj, ötletelünk, néha kiírunk valamit, miközben a Treff6 továbbra is veretlen!!

Treff6-Cameroon 2-2 (0-0)
Nézők száma: 2 (Réka: törzsszurkolónk, az ellenfélnél is volt valami csaj...)
Bíró: volt
Kezdő: Marci - Ablonczy I., mujure, Ablonczy II. - Gabi, Patyak Edzőnéni: Enikő
Csere: Csendessebben a gyerek alszik (kolléga baszod, írjál már valamit!!!), SiskaG
Ellenfél: nevükhöz méltón zöld szerelésben játszottak, és nagyon sokan voltak...
Gólok: Gabi(2)
 

Annyira sokan voltak, hogy persze egyfajta lélektani hadviselésként is felfoghatta csapatunk, főleg, hogy 2 perccel a kezdés előtt még négyen is hiányoztak tőlünk... Ellenfelünktől tavaly 6-2-re kikaptunk, most pedig megnéztem azt is, hogy az első fordulóban vereséget szenvedtek, szóval volt miért harcolniuk. Ezt meg is tették, eléggé a kapunkhoz szegeztek minket az első félidőben, ráadásul volt vagy 5 cseréjük, mindig frissek voltak. Csapatunk a labdát alig bírta megtartani, a támadásépítés nagyjából abból állt, hogy mujure, Patyak vagy Gabi távolról rábikkantotta a labdát. Persze egy-egy kontrában benne volt a lehetőség, de vagy az utolsó passzok hibádztak (közhely!!) vagy túlbonyolítottuk. Hátul viszont nagyon rendben volt a csapat. A két Ablonczy (továbbiakban: Ádám és Áron) hibátlanok voltak, mujure is hozott egy jó szintet, de a csatárok is állandóan visszaléptek. Marcit pedig külön ki kell már most emelni: nekem már föl se tűnt úgy istenigazából, hogy már megint iszonyat jól véd, elvégre ehhez szoktunk hozzá, de az tény, hogy mind a 40 percet hibátlanul hozta le.

A második félidőben már sikerült kijjebb jönni a szorításból, voltak ígéretes lehetőségeink, de azt azért el kell ismerni, hogy továbbra is az ellenfél akarata érvényesült. Viszont a Cameroonnak egyre kevésbé jöttek a helyzetek, nyomtak becsülettel, de úgy tűnt, elkedvetlenednek. Aztán jött a vezetőgól: Cameroon szögletvariációját tökéletesen olvasta Patyak, aki a megszerzett labdával végigsprintelt, majd önzetlenül Gabihoz játszott, akinek nem volt nehéz dolga az üres kapuval szemben. Na, ekkor felpörgött az ellenfél, hatalmas elánnal jöttek, sikerült is viszonylag gyorsan fordítaniuk egy szögletből illetve egy hatalmas bombagóllal. A csapat azonban nem omlott össze, rendeztük a sorokat, ebben nagy segítségünkre volt a kicsit szerencsés második gólunk, Gabi leleményes volt, mint Odüsszeusz, máris 2-2! A gyors gólváltás után a meccs utolsó részére már hatalmas nyomás alá kerültünk, de hősiesen harcolva, a kapufát is segítségül hívva végül megérdemelten tartottunk magunknál egy pontot. Mindenképp kiemelendő, hogy a helyzetkihasználásunk most jó volt, bár volt labdánk a 3-2-höz is, a döntetlennel sem lehetünk elégedetlenek.

Értékelés (Csendessebben szerint túl jófej voltam a múltkor, úgyhogy most szigorúbb leszek:P)
Marci (9): a meccs embere (edzőnéni szerint is), hihetetleneket védett, nagyon magabiztos volt. Csak azért nem 10, mert szigorú vagyok kapott két gólt, amikről bár nem tehetett, de azért ott voltak. Minden csapatnak ilyen kapust!
Ablonczy I. (8): Ádám nagyon jól játszott, én nem emlékszem hibájára. Kőkemény volt, ha kellett, esetenként a támadásokra is maradt ereje.
Ablonczy II. (7): Áron egy év angliai kitérő után most tért vissza, szinte hibátlanul. Az ellenfél második gólja viszont az ő hibája is volt, nem értették meg egymást Patyakkal.
mujure (6): Ezúttal nem emelkedett ki, kicsit súlytalan volt a pálya közepén. Hozott egy erős átlagot, hátul nem hibázott, de az előrejátékban szinte semmit nem mutatott.
Gabi (8): Ha kellett, hátrajött, ő is nagyon jól játszott. Lőtt két gólt, ami megsüvegelendő, viszont az ellenfél második góljánál bizony helyezkedési hibát követett el, lemaradt emberéről, aki nagy gólt lőtt.
Patyak (7): Rá lehet bízni a labdát, megtartja, felrúgják, és az jó. Viszont a már említett első gól az övé is, a gólok is hiányoznak. Viszont nagyon sokat volt játékban, állandó zavart keltett.
Csendessebben (6): Magát ötösre értékelte, a szokásos nagy lelkesedés és határozottság jellemezte, viszont sokszor követ el helyezkedési hibát, kicsit szertelen. Viszont szerencséjére nem kaptunk róla gólt, így megkapta tőlem a hatost.
SiskaG (6): Szinte szóról szóra ugyanaz, mint mujurénél: elöl nagyjából semmi, hátul viszont jó,
 


 


2 komment

Címkék: treff6

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr942278221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csendesebben, a gyerek alszik 2010.09.08. 14:07:58

A végére a vessző után -nagyon örülök, hogy engedtél engem is érvényesülni- pedig annyit írnék, hogy maga a poszt egy sárgás színű heteske. Aránylag jól tagoltad, nyelvtanilag helyén volt, de a támadó sorokon csiszolhatsz még.

mujure 2010.09.08. 17:54:12

tudom, sajnos sietnem kellett. a csapat töretlenül bízik a helyes tördelésben, továbbá a jövőben igyekszik megfelelően megfelelni a megfelelésre váró megfelelésekre,
süti beállítások módosítása