Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

A helyek szelleme

2010.08.13. 17:38 Csendesebben, a gyerek alszik

A hely szellemének tudományos bizonyítása:

Legújabb kutatások szerint a bérházak közösségkovácsoló erővel bírnak. Ezzel szemben a parkokban elhelyezett padok az egyének elszigetelődéséhez vezetnek (akár pirosak, akár zöldek). A tudósok a beton talpazatra vezetik vissza a negatív hatásokat, kellemetlen kisugárzást. --A panelházak is rendelkeznek ezzel az anomális hatással (akár pirosak, akár zöldek)--

A téglából épült bérházakból áramló pozitív hatások annál jobban érezhetők, minél távolabb tartózkodik az egyén az ablakoktól. Kísérletek egész sorával mutatta be a fent említett kutatócsoport, hogy a téglaépületek bel tere hihetetlenül erős endorfin-kisugárzással hatnak az ott tartózkodó emberekre (akár pirosak, akár zöldek). Egyes szakvélemények szerint ezek az energiaáramlások a téli hónapokban legyengülhetnek. Mindenesetre mi is éreztük magunkon a hatásokat.

A hivatalos kutatás nem terjedt ki a pincehelységek vizsgálatára lévén, hogy erős folklór hatása van az ottani rezgéseknek (akár pirosak, akár zöldek), a tudósok szerint ez az anomália megzavarhatja a műszereket, így a pontos mérés egyenlőre technikailag lehetetlen, de becsléseik szerint a téglák hatása a föld alatt is hasonlóképp hathat, mint a bérházakban. –tette hozzá a kutatócsoport sajtóreferense.

A kutatás felkeltette stábunk majd egyharmadának figyelmét, így beleástuk magunkat. Riporterünk meglátogatta a Belügyminisztérium csarnokait, egészen pontosan Kontrát Károly államtitkárt, hogy további információkat kapjunk a titokzatos kutatócsoportról, és az EU által támogatott kutatás részleteiről, de sajnos a program komolyságára való tekintettel nem voltak hajlandóak válaszolni a kérdéseinkre.

A kérdést (Kinek állhatott érdekében a költséges --közel 40.000.000 HUF-- kutatás finanszírozása) tehát --egyenlőre-- kénytelenek voltunk nyitva hagyni, de a folyamatos hírzárlatot stábunk kitartó próbálkozása reményeink szerint megtörheti.

A legérdekesebb a kutatásban az, hogy vannak olyan nem szaktekintélynek kikiáltott hazai tudósok, akik a kutatás eredményeit semmisnek vélik a hőségre való tekintettel.

Valóban... elég meleg volt az utóbbi pár napban.


1 komment

Címkék: kutatás

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr72219645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mujure 2010.08.13. 18:05:06

hőséget ígérnek az egész hétre
süti beállítások módosítása