Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

3 érv a Jobbik ellen (a Jobbiktól)

2012.08.02. 08:59 szkr

Még két hétre sem volt szüksége a náciknak széljobbnak arra, hogy saját magáról bizonyítsa be, mennyire rohadt egy banda. Vesztegetés, náci felület pénzelése és a fiatalok között is fiatalabbak beállása a sorba. A képekre kattintva el lehet olvasni a vonatkozó cikkeket is. És akkor a nyíltan rasszista törvényjavaslatot még csak nem is említettük.

1. Zsidóbújtatás EU-s pénzből

 2. EU-s pénz antiszemitáknak

 3. Utánpótlás


5 komment

Címkék: közélet összegzés nácik idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr764691838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2012.08.02. 23:16:41

gondolod, hogy értelmes, gondolkodásra hajlandó ember számára bármi szükség is lenne külön érvelésre ahhoz, hogy megállapítsa, hogy a jobbik rasszista, erős náci jellemzőkkel bíró konglomerátum?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.08.20. 23:28:40

@nandras01: @balazs_88: Bocs gyerekek!Egyelőre övék a szavazatom.A többiek már "bizonyítottak".
Ha nagyon hülyék lesznek akkor meg rájuk se fogok szavazni.
Még ha nem is mindenben értek velük egyet.
Nyilvánvaló,hogy nincs tökéletes párt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.08.20. 23:29:24

Ja és a sokadik jobbik-csanád fikázó poszt.

svega 2013.02.05. 10:46:17

Mit mond az összes párt a cigányokról?
Maradjatok nyugton, lehetőleg ne legyen sok balhé, kaptok az éhenhalás felett egy kis segélyt, de a szavazáskor ne feledkezzetek meg rólunk.
Ezzel szemben mit mond a Jobbik? A cigányság maga is oka a nyomorának, tanuljanak, dolgozzanak, próbáljanak kiemelkedni az ember alatti létből, és ezzel előre fognak haladni. Ettől náci a Jobbik?
A cigányság akkor élt emberhez méltó életet, amikor a szocializmusban volt munkája. De nem önként akkor sem, hanem mert kötelező volt dolgozni. Vagyis önként nehezen fog a cigányság hirtelen munkába fogni, kell a presszió. És ez nem nácizmus, hanem a jövő józan belátása.
süti beállítások módosítása