Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Magyarorszag - chile, vb nyolcaddonto

2014.06.28. 18:35 Főnix blog

Hat mar biztos, hogy nem erunk oda idoben a vip-paholyba, de ez nem valtoztat a tenyen, hogy nyolcadddontoben van a magyar valogatott! A nagyerdei stadionba alig lehet beferni, az in-kal szekusai lathatoan panikolnak, benjamint alig birtuk atvinni rajtuk - nehezen tudtak feldolgozni, hogy egy kozepesen hippi csavo ujsagirokent bejuthat a vadiuj komplexumba. A mikrofonnal tehat a focistanezo junkiemano, az amerikaifocinezo benjamin es a veteran magyarfocivebe kozvetito szkr! Mujure nincs itt, ugyhogy a focirol is kevesebb szo lesz egy fokkal.

10. Perc: a meccs mar regota tart, szerencsere sok latnivalorol nem maradtunk le, csak schmitt pal volt kormanyfo kiseloadasarol a 90es evek phd-szabalyzatarol.
a kezdocsapatok:
Bogdan
Varga jozsi, liptak, lang, korhut
Tozser, szakaly, varga
Rudolf, priskin, dzsudzsak

Bravo
Isla, silva, medel, jara, mena
Aranguiz, vidal, diaz
Sanchez, vargas

(szkr)

13. Perc: junkiemano szerint a szendvicsek kimondottan finomak, a palinka elviselheto, a meleg eppjo. (szkr)

19. Perc: atyaeeeeeg, lang goljaval vezetunk chile ellen, elkepeszto orjongest mutatnak be a diszpaholy vendegei, lazar mesterhazy nyakaba ugrott, aztan zavartan hatralepett, es kirugatott egy videost, aki pont arra jart. (szkr)

21. Perc: rudolfot rendesen tokon lottek, szegeny percekig fetrengett a foldon. (szkr)

33. Perc: ejj, erre nem szamitottunk, "sanchez a semmibol egyenlitett", legalabbis doktormezei szerint, aki nemileg elfogultnak tunik.

36. Perc: igen, ezt elmulasztottam emliteni, mivel csak mujure elegge felkeszult a tarsasagbol, en mobiltelefonrol potyogom be a dolgokat, ezert a lassusag, a nagybetu- es az ekezethiany. (szkr)

42. Perc: ugy erzem korhut tobb hasznot hozna a kispadon. Peldaul nem lenne a palyan, ami jelenleg pont hatrany. (benjamin)

45. Perc: hmm, ki ez? Kerdezte junkiemano, varga jozsi bombaja utan. (szkr)

Felido. "otrombasag", hogy chile ennyire lenyomott minket az utolso percekben, mondta egervari, aki mostanra regi baratkent udvozolt. Benjamin mar bepalinkazott michelle bachelet jeriaval, ugy tunik, mintha fuzogetne. Epp egy rigorol mesel neki, aki zuhanorepulesben szarta le az ablakat ma delelott. Jeria nevet. A mihez tartas vegett, itt egy kep chile elnoknojerol. Benjamin 23 eves.

 47. Perc: a szunet osszefoglalasa roviden:

Orban: ezt a meccset meg lehet nyerni, de inkabb muszaj. "nem azert szoptam blatter faszat, hogy aztan ne jatszunk dontot."

Lazar: egyaltalan nem miatta rugtak ki a videos sracot, egyszeruen csak nem ertett hozza igazan. "mi, mesterhazy itt van?"

Rogan: szerinte egy dolog biztos, es az nem a halal, hanem az, hogy az mtv1-2 sokkal jobban kozvetiti ezt a meccset, mint az rtl tudna. (szkr)

50. Perc: ha focista lennek, tuti en is tele lennek tetovalva. Csak szponzorokkal, nem lennek olyan luzer, mint vidal. (benjamin)

55. Perc: dzsudzsak atyaeg mekkora golt lott, hiaba, az orosz bajnoksagban gyakorol az a sipcsont! (szkr)

56. Perc: nem adtak meg, howard webb szerint ez kez volt. Szerintunk pedig attol, hogy kiestek, az angoloknak nem kene tonkretenni a vebet. (szkr)

62. Perc: emelt fovel visszavonultam egy nem egyertelmuen elveszitett chilei hodito hadjaratbol. Rajottem, hogy a volt plebanosasszony lanya kozelebb van hozzam korban. Kar, hogy o nincs itt :( (benjamin)

70. Perc: lazar es hoffmann tarsasagaban komoly filozofiai vitat folytatunk a tronok harca evadzaro reszerol. Vajon varys arca mit mond el a sorozat folytatasarol? (benjamin)

75. Perc: futacs (aki kozben beallt ezek szerint) helyzetkihagyasa komoly kaoszt okozott a paholyban, a kanapek karfajarol jopar tanyer a foldon kotott ki. Most tuti nagy sor lesz a bufenel. (szkr)

81. Perc: rudolf eppen fole lotte a labdat, a vip torzskozonsege lassan agyverzest kap. (szkr)

91. Perc: kubatovval kicsit osszevitatkoztunk, szerinte gergely rudolfnak hivjak rudolf gerit, a facebook oldalat hozta fel bizonyiteknak. Mondtam neki, hogy hagyja dollra a fradi dolgait. (benjamin)

"vege a rendes jatekidonek." junkiemano egy karfaba temetett bolintassal nyugtazza, hogy hosszabbitas lesz a meccsen. Egyik csapatban sincs benne a gyozelem, kicsit szurkolok, hogy ebbol 11esparbaj legyen, meg az is lehet, hogy lazar szivrohamot kapna, amin kulon rohognenk. (szkr)

90. Perc: kezdodik a hosszabbitas, korulottunk az altalanos velemeny az, hogy ebbol buntetobuli lesz. (szkr)

94. Perc: futacs kapott sargalapot, kollektive lelegeztunk fel, ebben benne volt a piros. Doktormezei szerint orulhetunk, hogy mi vagyunk a rendezo orszag. (szkr)

106. Perc: sanchez szabadrugasatol sokkal jobban feltunk, mint kellett volna, de legalabb veget is ert vele a hosszabitas elso fele. Mindjart folytatjak a sracok, remelhetoleg benjamin megerkezik lassan a sorokkel a pulttol. (szkr)

109. Perc: szerintem gyavasagbol jatszunk arra, hogy 11esparbaj legyen. Pinyo taktikaja a tolodasrol lehet, hogy csak kodnev a buntetore jatszasra? (benjamin)

110. Perc: "nem lesz itt mar semmi, szoljatok, ha lovik a 11eseket!" - benjamin megsertodott a meccsre, amit eddig se nagyon nezett. (szkr)

Hat ez nagyon kiraly, 11esekkel lesz dontes! Siman tovabbjuthatunk, bogdan siman kiszedi az osszeset! (szkr)

1.: lang siman belotte, hajra magyarok!

2.: bogdan a helyen van! hosse valhat a magyar kapus!

3.: lovrancsics kihagyja! Visszaternek a chilei remenyek!

4.: bogdan megint megnyeri a parbajt! Hihetetlen, hogy mire kepes ez a fiu!

5.: korhut belovi! Faszan 11esekkel megyunk tovabb, hihetetlen!

6.: ...

7.: dzsudzsak :(

8.: diaz belovi, nalunk rudolf kovetkezik!

9.: belovi!!!

10.: kapufa!!!!! Nyertuuuuuunk! Elkepeszto hangulat van itt, egymasba kapaszkodva ugralnak a leghiresebb magyarok, oszinten gyulolom magunkat, hogy belementunk a foto-video nelkuli kozvetitesbe. Mindenesetre tovabb mentunk, remeljuk a kovetkezokben is eleg lesz az osszetartas es megusszuk taktika nelkul. (szkr)


Szólj hozzá!

Címkék: humor foci vb

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr336442143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása