Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Re: Rasi_esküvő_RSVP

2013.09.06. 15:00 Főnix blog

Kedves Rasi és István!

Sajnálattal közöljük, hogy nem lehetünk ott, amikor örök hűséget fogadtok egymásnak. Nehéz döntés ez a szerkesztőség összes tagjának, akik egyedüli sajtósként lehettünk volna veletek, amikor szívetek, vagyonotok és politikai státusotok egymásra találását ünnepli az egész ország. Mivel az első esküvő egyszeri és megismételhetetlen alkalom, úgy érezzük, tartozunk nektek némi magyarázattal.

Természetesen a hétvége folyamán minden közszolgálati és kereskedelmi médium veletek lesz elfoglalva, így ránk hárul a kellemetlen feladat, hogy tájékoztassuk a népet arról a kevés dologról, ami talán még ennél a nemes eseménynél is fontosabb.

Kevés ilyen van persze, de pont a Közmédia napján nem tehetjük meg, hogy Szájer József születésnapja említésre se kerüljön, ahogy Edvin Martont sem hagyhatjuk valamirevaló médiamunkás nélkül. Nem ítélkezünk, abszolút érthető, hogy az újságírók inkább a kilométerekre hallható csűrdöngölőt elemezgetik majd egy mezőn, miközben a fotósok a NASA-tól gründolt teleobjektívekkel próbálják fotózni a lakomát, amit a Ferenc pápa által Szíria békéjéért meghirdetett imádságos böjthöz igazítva alkotott meg egy sztárséf.

De lélekben veletek leszünk, együtt dobban a szívünk a tiétekkel, ahogy együtt csökken a rezsink is. Kívánunk nektek tengernyi boldogságot és sok boldog lurkót!

A Főnix csapata

U.I.: Csatolva küldjük az esküvői felvételek előre elkészített Blu-ray kiadását, fogadjátok sok szeretettel.

1080960_657041887646813_956855712_n.jpg

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Kedves Barátunk!

Ezúton is szeretnénk gratulálni ahhoz a randigurukat megszégyenítő teljesítményhez, amivel sikerült elintézned, hogy Rasi épp Istvánnal házasodjon össze. A 2010 óta tartó ciklus talán legembertpróbálóbb feladata volt ez, de kinek sikerült volna, ha nem Neked?

Sajnos az esküvőn és az azt követő lagzin, amint azt Te is tudod, nem áll módunkban részt venni, mivel amíg Ti ünnepeltek, két fontos esemény is lesz – az egyik országunk határain belül, a másik túl azon –, amin képviselnünk kell a Miniszterelnök Személyét.

A vidékfejlesztési minisztériummal szoros együttműködésben az elnéptelenedő falvak elnéptelenedő fórumán a festői Szuhára személyesen visszük el a jó hírt: Magyarország jobban teljesít! Legfőbb üzeneted ünnepélyes átadását epekedve várja a falu népe.

Diplomáciai szempontból fontosabb a román-magyar válogatott labdarúgó-mérkőzés. Sajnos a román szervezők nem tették lehetővé, hogy a VIP páholyból figyeljük a meccs alakulását, így azonban képviseletedben a Nép között, a magyar szurkolók táborát erősítve kiabálhatjuk, hogy Ria, ria, Hungária!

Kívánunk Neked és családodnak jó egészséget, világra szóló ünneplést, Rasiéknak pedig sok boldogságot!

A Főnix csapata


Szólj hozzá!

Címkék: közélet kult szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr725497429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása