Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ezért ne olvass magyarországi külföld-rovatot

2013.07.03. 19:24 szkr

Van ez a mostanra világméretűvé dagadt botrány, amiről, ha lehet hinni Obamának, még film is készülni fog. Történt ugyanis, hogy egy Edward Snowden nevű fiatalembernek elege lett a CIA és az NSA emberi jogok szempontjából meglehetősen kérdéses tevékenységéből és úgy döntött, kipakol. Ezzel nyilván senkinek nem lenne semmi baja, ha a csávó nem nekik dolgozott volna, így viszont ahelyett, hogy egy őrült összeesküvés-elmélet hívőről beszélnénk, inkább kirobbant a hidegháború digitális verziója. Erről is születik poszt hamarosan, most viszont inkább beszélgessünk arról, hogy miért nem érdemes magyar médiaterméket olvasni külpolitikai témában. Ehhez elég lesz egészen pontosan kettő darab printscreen.

Íme, az Index mai írásának első bekezdése a megfigyelési botrány elleni tiltakozásról:

index_1.jpg

...és a Restore the Fourth honlapjának teteje:

restore_4th.jpg

Na most értjük mi, hogy itthon annyira utálja mindenki az Alkotmány Alaptörvény negyedik módosítását, hogy abba minden pillanatban próbál belerúgni, de ez a szerencsétlen szervezet épphogy egyetért, sőt, azért demonstrál, hogy az amerikai kormány elkezdje betartani az amúgy 1791. december 15. óta hatályban lévő, nemes egyszerűséggel Bill of Rights nevű tíz módosítás részét képező negyedik alkotmánymódosítást. Az ilyen röhejes, a tényeknek még véletlenül sem utánanéző, az éppen aktuális magyarországi hírekhez szolgaian igazított hazugságok manipulációs törekvések beszámolók miatt nem érdemes hazai külföld-rovatot olvasni. Tulajdonképpen belföldit sem, de arról más hírforrás úgyse számol be.

Ja, amúgy ha nem jött volna át: a szervezet neve Restore the Fourth. Egy angol alapfokú nyelvvizsgával is érthető, hogy helyreállítást követelnek. Úgy tűnik, hogy az Indexnél senki nem tud angolul.


Szólj hozzá!

Címkék: közélet gyász idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr895389833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása