Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

9GAG - Just For Fun!

2012.04.19. 11:00 Csendesebben, a gyerek alszik

Semmi értelme nem lenne arról írni, hogy a 9gag miért olyan király, mert ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy 10 olvasó közül 7-nek meg van nyitva ebben a pillanatban is a háttérben. Igen, a 9gag vicces, meg sok, meg minden. De miért szar:

 Emberéletek mentek már tönkre, országok alakultak át, földrészek mozdultak el, csillagegyüttállások bomlottak föl e szörnyszülött miatt (bár lehet, hogy egy kicsit túloztam). Legalább olyan addiktív, mint az alkohol, és legalább olyan egészségtelen is. Egyrészt gondolati szinten bontja le az emberi agyat, ami veszélyesebb, mint a kémiai. Másrészt pedig konstans endorfint termeltet a szervezettel, ami az egyik legaddiktívabb szer a világon. A számítógépnél való ücsörgés persze önmagában is káros, mert a képernyőről az ördög jelenik meg démoni formában. -A 9gagen ennek trollface formája van természetesen.

Tehát testileg tönkretesz. E mellett megvan az alkoholizmus másik hatása is, elveszíted a családod, a munkád, az életed. Elfelejted a testvéreid nevét, meghízol, és nem tudsz többé jóízűen csajozni, ellustulsz, és nem tudsz elfutni az utcán rád támadó zombiktól, és még a számítógépes játékaidban csinált karaktereid is otthagynak egy idő után, nemhogy a barátnőd/barátod. Lehet, hogy értesz majd a posztolók külön nyelvén, de elfelejtesz tündéül, meg igazából még angolul is. Megszereted a sört, és a füvet, de sosem iszol, vagy szívsz, mert ugye nem állsz föl szerezni, ezért depressziós leszel, mert a kedvenc dolgaid hiányoznak az életedből, majd végül leugranál egy ház tetejéről, de előbb még egy utolsó oldalt elolvasol, szóval 65 évesen meghalsz seggrákban.

Társadalmi problémát is jelentesz, mikor 9gagezel. Fogyasztod az internetet a fontos dolgok elől. Elveszed a szegény magyar sávszélességét, ami így is olyan kevéske az IMF hitel nélkül, meg ugye az ÁFA… szóval még abból is leharapsz egy jó 70 gigabájtnyi képanyagot naponta, nem beszélve a számítógéped által elhasznált áramról, amiért a kínai gyerekeket dolgoztatják éhbérért Afrikában. Lényeges probléma, hogy nem termelsz GDP-t, mert a munkahelyeden is csak 9gagezel, ahonnan ugyan kirúgnának, de a főnököd is azt csinálja, szóval nem ér rá veled foglalkozni. A pénzt tehát zsebreteszed, de semmi munkát nem fektetsz bele, és ezzel még inkább a csőd felé mozdítod el az országot.

Nem foglalkozol a kis- és középvállalkozókkal, ezért csődbe mennek. Leírod, hogy miért vagy annyira egyedül, gyűlölöd a duckface-t, imádod a Nutellát, szerelmes vagy a röhejesen fotogén csávóba, de egyiket sem láttad még élőben. (A Nutellára emlékszel régről, amikor még volt életed, de az ízét már nem tudod felidézni.) Profin vágod, hogy milyen fajtái vannak a női melleknek, és a péniszeknek, de ennyi is volt a szex mára. Tudod, hogy hipsternek lenni mainstream, és fel tudsz idézni legalább 70 féle különböző facepalmot. Magányos, gyenge és szánalmas vagy, de ez nem baj, mert a többiek megértenek, és írnak magukról posztot, ami tökéletesen illik rád, ezért kommentelsz, amiért szeretnek téged.

Boldog ember vagy, de fáj az állad bal oldala a sok támasztástól.


Szólj hozzá!

Címkék: kritika internet humor

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr944457453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása