Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Szex a buszon

2011.10.02. 15:12 mujure

Amikor szkr azt mondta nekem, hogy vasárnap délutáni könnyed kis szösszenetként írjak a buszon való gátlástalan szex előnyeiről és hátrányairól, nem hittem volna, hogy tényleg meg fogom tenni. Na jó, dehogynem, pontosan tudtam, hogy ez az a fajta téma, amit nekem találtak ki! Figyelem! 18 alatt ne menj tovább, provokatív megjegyzések és videók is láthatók lesznek!

Az interneten van egy rakat olyan videó, ahol fényes nappal egy buszon szexelő párt látni. Néha csak egy gyors cumi, néha jön a teljes repertoár, néha profi pornósok megrendezett jelenetei, néha amatőr felvételek.
A dolognak igenis megvannak az előnyei és hátrányai. Itt és most hármat-hármat fogok elmondani, de természetesen örömmel várok megoldási javaslatokat kommentbe, vagy a szexeljunkegyuttbuszon@gmail.com-ra.

Előnyök:

  1. Szexelni jó
    Igen tudom, nem túl fantáziadús egy érv, de ha eljutsz odáig, hogy kufircolj egy buszon, nyilván pont leszarod, hogy hol vagy, ki néz, stb. És mivel szexelni igenis mindig és mindenhol jó, így nyilván egy buszon is az. Nem hinném, hogy ezen van még mit ecsetelni, aki nem tudja miről van szó, azt úgyse a buszos témával fogom meggyőzni. De az látható, hogy ők például a tömegközlekedésen is nagyon élvezik (persze ez a megrendezett fajta, de akkor is):
     


  2. Az izgalom-faktor
    Teljesen nyilvánvaló, hogy néha jó feldobni párkapcsolatunkat azzal, hogy kipróbálunk új dolgokat. Ez lehet egy új póz, valami segédeszköz, helyszín, vagy felőlem bármi, ami a fantázia széles repertoárjába beletartozik. Az izgalmas dolgok jók, és igen, ilyen lehet egy gyors, de talán nem annyira látványos menet is egy buszon. Én nem tenném, de van aki így csinálja, „ne ítélj, hogy ne ítéltess”. Van aki otthon, az ágyában dobja fel a szexuális életét, van aki parkban, a budai alsó rakparton vagy egy buszon. Ők például egy buszon:
  3. ">
  4. Polgárpukkasztás
    Ez bizony az, és vannak emberek, akik szeretnek olyan dolgokat csinálni, amivel kiakasztanak másokat, és a társadalom által elvártaknak nem akarnak megfelelni és ennek hangot is adnak valamilyen módon. Na, a buszon szexeléssel aztán ki lehet készíteni némelyeket rendesen, elképzelem magam előtt Mari nénit, aki a piacról hazafele felszáll a piros hetesre és azzal szembesül, hogy egy lány szép kis kacsója épp a fiú gatyájában matat. Nem mondom, hogy ez lenne a figyelemfelkeltés legjobb módja, de végül is az egyik a sok közül.

 Hátrányok:

  1. Koszos buszon nincs szex!
    A BKV-nak fizetünk egy csomó pénzt a bérletért/jegyért, plusz az állam is költ rájuk, a baj csak az, hogy ebből mi, utasok, semmit sem látunk viszont. A buszok elsöprő többsége büdös, koszos és lehasznált. Ilyenben akartok szexelni? Elő se érdemes venni semminket, hiszen nagyon könnyen lehet elkapni valami betegséget, azért meg pláne nem éri meg. Amíg ilyen állapotok uralkodnak a BKV járatain, szerintem inkább senki se próbálkozzon ilyesmivel!


    Tényleg itt akarod csinálni?

  2. Kinek van erre pénze?
    Tudom, undorító egy anyagias érv ez, de az ilyesmit mégiscsak bünteti a törvény, amiért kemény bírságok járnak, és ha éppen nincs nálad (akár zsebben, akár otthon) több tízezer forint, akkor inkább ne kockáztass. Pláne ne, ha még anyádékkal élsz, előttük még kínosabb lehet, ha ezért kell bíróságra járnod.
     
  3. Subba/napiszar pozitív
    Ezen két oldalra szerintem épeszű ember nem akar felkerülni, hogy menőzöl a haverok előtt bármivel is, ha egyszer már visszaköszöntél a napiszaron? Ráadásul azzal, hogy szándékosan csináltál valamit, amiért ki lehet téged röhögni. Ha véletlenül éppen a buszon van valakinek egy kamerás telefonja (azaz van valaki a buszon), és ha véletlenül pont fel is veszi, akkor bizony könnyen kerülhetsz ilyen szituációba és az nem biztos, hogy a javadra válik a későbbiekben. Kérdezz csak meg erről egy random Jobbikos politikust, bár te nem vagy profi pornós és így a párhuzam sántít kicsit, de szerintem érthető.

Szólj hozzá!

Címkék: szex busz nemszépirodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr493272078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása