Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

"Gondoltatok már arra, hogy felhőben szexeltek?"

2011.08.14. 16:43 mujure

A Szigeten lenni elég jó dolog, ezt az élet tegnap abszolút igazolta, köszönjük szépen. Talán az eddigi legjobb napunk volt, három koncerten is voltunk, ami rekord, és nem is fogjuk megdönteni, mert ma este dolgozunk. Nem baj, a tegnap kárpótolt!

Kezdődött azzal, hogy a Vurstliban megjelent a tévé, ezért teljes készültség volt és rohadt meleg (ez utóbbi nem nagyon köthető össze a tévével). Aztán viszont bekerültem az egyik sátorba (a többiek még mindig bódéztak), ami tök jól be van rendezve ilyen szocialista korabeli lakásként, és arra kellett figyelnem. Az egyik asztalon korabeli magazinokkal, kicsit beleolvasgattunk és a következőre bukkantam az 1977-es Turista Magazin (!!) egyik cikkében, ami egy turistavezető csávó családjáról szólt: "Semmiféle 'természetfilozófiát' nem tanult apjától, de jól emlékszik egy napra 1919 után, amikor megverve, megalázva, összetörve jött egyszer haza. Vöröskatona volt..." Rendes kommunista propaganda, ugyanis ennek a mondatnak az égvilágon semmi köze nem volt a cikkhez, csak így beszúrták. Viszont lemaradtam arról, hogy amikor az MTV is megjelent (először valami holland arcok promóciós videót csináltak) Bakamák meg Benjamin nyilatkozott nekik.

A melóval végeztünk hatkor, előttünk állt tehát a teljes este, elmentünk inni majd a Debout Sur Le Zinc koncertre, ami csodálatos volt. A frontemberük valami hihetetlenül boldog ember, tényleg süt róla az életimádat, brutálisan őszintén mosolygott. Jó volt látni, viszont csak franciául beszélt, jó lett volna érteni amit mond. Volt előttünk egy csávó, aki egy igazi bolond francia volt, de rohadt jól táncolt. Állat dolgokat produkált, megadta a koncert hangulatát.
De megállás nem volt csak a vécénél és a sörpultnál, mert kezdődött a Hiperkarma. A koncert maga jó volt, csak az énekes az első pár szám után rendszeresen bemondta a mikrofonba, hogy honnan vegyen lejjebb a hangosító, a gitárjából vagy az énekből, satöbbi. Szerintem ez ront egy koncert élményén, mivel engem ez rohadtul nem érdekel, jelezze neki valahogy máshogy, mint mindenki más. Azért abszolút élveztem, viszont konkrétan fizikailag akkor estem szét, mivel először Tündérke gondolta azt, hogy ő most az arcomon fogja elnyomni a cigijét  a szememtől mondjuk egy centiméterre (mentségére legyen mondva, véletlenül volt, ő meg részeg), majd miközben mentem pisilni kiment a bokám. A jobb bokámról annyit kell tudni, hogy szarul működik már egy ideje, az ilyenekre extrán érzékeny, pláne ha még reccsen is. De túléltem, csak a ráállás meg a sétálás meg ilyen apróságok voltak problémásak.
Benjamin és Lilik (Bakamák régi haverja) pedig elmentek a Kaiser Chiefsre, Benjamin csak aztán jött át a Hiperkarmára. Nem élvezte, egész konkrétan a "szar" kifejezést is használta, ráadásul egyedül maradt, mert Lilik elment csajozni. Aztán nem nagyon talált meg minket a Hiperkarmán, mivel mi addigra elhagytuk a fehér tapsolós lufirúdjainkat (remélem tudjátok miről beszélek, mert így elég hülyén hangzik), ami alapján azonosíthatott volna. Azért viszont nagyon hálás volt, hogy nagyobb vagyok az átlagnál és ezért nagy nehezen meglátott.

Utána egyből mentünk át a Sziget másik végére (jut eszembe: brutális méretek vannak, iszonyat nagy az egész), hogy Goran Bregovic is meglegyen. Ezen a koncerten mi leültünk (amiért nagyon hálás vagyok a srácoknak), eddigre Tündérkét már teljesen elvesztettük, elment aludni, de végül Bakamák is a Csónakházat választotta, tehát hárman voltunk. Ekkor már nagyon részegek voltunk, a koncert meg nagyon jó, nagyon tanulságos volt, hogy mennyi Géza van a körülöttünk üldögélő társaságoknál. A hangulatot felvéve és a zenére lazulva nagyon sok világigazságra rájön az ember, a felhők például tök szépek voltak. Az estét a Csónakházban fejeztük be, az emlékek halványulnak/kiesnek, annyit tudok, hogy Bakamák tök őszintén érdeklődött erről a fociimádatról, amivel rendelkezem. Ezzel elment vagy két óra.
Sziget, negyedik nap: kurvanagy piros pont!


1 komment

Címkék: kult szex sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr23152823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2011.08.14. 18:10:49

pénteken voltam ott, jó koncertek, belevaló csaj a susnyásban. nem is vártam ennél többet. kár hogy a cuccomat ellpoták...
süti beállítások módosítása