Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Évkezdési mizéria

2011.01.07. 18:44 Csendesebben, a gyerek alszik

Magamra vállaltam az évadnyitó epizód megírását (fővesztésnél jóval kellemetlenebb: „nincs szex egy életre” terhe mellett). Az óév utolsó bejegyzése a múlt eseményeiről szólt főleg, most kicsit a jövőbe kacsingatva kacérkodok majd pár politikushoz méltó ígérettel (és ha már politikusságosság, akkor legyen interjú jellegű, az sokkal menőbb). Lesz minden, mert az a semmi, ami van, az egyszerűen nem mehet így

tovább.

Ne kerülgessük a forró kását! Hogy érzed magad?

Remekül vagyok. Tegnap megnéztem egy feledhetőnek tekinthető magyar rendezésű filmet, és rájöttem, hogy nekem is össze van nőve két lábujjam.

Milyen érzés ez?

Valljuk be, különleges dolog. Nem szégyellem kimondani, hogy megtaláltam a karakteremet: Az összenőtt lábujjú Csendesebben, a gyerek alszik. Akár eposzi állandó jelző lehetne.

Vonakodva terelem el a témát egy mellékvágányra, de mi is fog történni a következő évben?

 Tettünk fogadalmakat (persze főleg egymás háta mögött), hogy csak egyet említsek: „ha egyszer oda jutok, hogy mujure kést egyensúlyoz a nyelvén három fél narancs kifacsarása közben, ha pedig a kés leesik, fel kell nyalnia a bárpulton összegyűlt alkoholmennyiséget, megígérem (remélem követhető, írásos dokumentum is van róla), hogy (írásos dokumentum? - a szerk.) megeszem a billentyűzetem rövid és hosszú u betűjét.” Ilyen dolgokon törtük a fejünket. Nem véletlen, hogy MI szerkesztjük ezt a varázslatos kocsmát.

Mit várhat az olvasó a következő évadtól?

Könnyeket és vért tudok ígérni.

Ezen kívül esetleg tervez valamit a stáb?

Ezt sajnos maga a stáb tudja a legkevésbé, de annyit elárulhatok, hogy mindenki végtelenül elszánt, főleg azok, akik eddig semmit nem írtak, mert hihhhhetetlenül fontos dolgaik voltak, vagy naaaaagyon szégyellősek.

(ehh...)Mit tervez a vezetőség?

Pályázatot fogunk kiírni az afroamerikai bevándorlók karanténba helyezésének legolcsóbb, és leg feltűnés mentesebb módjáról.

A szócikkek terén milyen bővítésekre számíthat az olvasó? (én próbálom, én próbálom!)

Ja, igen, a szócikkek. Lesznek szócikkek továbbra is, sőt bővülni fog az eddigi szócikkek mennyisége. Tervezünk új bejegyzéseket írni.

(...)

Sok új bejegyzést fogunk írni a legkülönbözőbb témákban. Nem akarom nyilvánosságra hozni a következő évad epizódjainak címeit, mert azok sejtetnék a történet menetét. A cikkek számáról sem szeretnék különösebb információkat kiszolgáltatni, mert a vezetőség még nem tudott megállapodni, hogy mit mondhatunk el az újságíróknak. Azt viszont mindenféleképpen ígérhetem, hogy nemcsak szellemesebbek, de még komolyabbak is lesznek a szócikkek. Az ember egyszerre tud majd nevetni, szomorkodni, a fejét fogni, idegeskedni, mérgelődni és üvölteni a fájdalomtól.

Remek évad lesz, ezt garantálom!


Szólj hozzá!

Címkék: kocsma mélyvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr292568063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása