Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Hát, az úgy volt...

2010.11.24. 17:43 Csendesebben, a gyerek alszik

Botlottunk. Elismerjük. Két hete folyamatosan botlunk. Ez kínosabb, de semmi baj. Erős indulatoktól túlfűtött levelek tömkelegével fűtöttünk a hetekben. Ne írjatok többet, inkább kirakok valami posztot, hogy legyen valami...

Egy fura hír ütötte meg a fülemet a napokban. Az internetfüggőségről volt szó. Tudjuk, hogy ez meglehetősen elcsépelt téma, de higgyétek el, mindig tudnak újat mondani. Az internetfüggőség ugyanis halálhoz vezet. Kicsit paradox erről blogon írni, de szeretünk veszélyesen élni. Szóval az életével játszik, aki az internetet használja. Gondolom, nemsokára jönnek a követelések, hogy az internetmodemek csomagolására írják rá, hogy halált okozhat, és lesznek olyan találékony formák is, mint akik a dohányáruk feliratait készítik.

Alig várom „az internet meddőséghez vezet” vagy „az internet súlyosan károsíthatja a magzat épségét” feliratokat, amik ugye engem ráadásul igencsak érzékenyen tudnak érinteni. Kíváncsi vagyok arra is, hogy legközelebb miről derül ki, hogy halált okoz. Talán az energiatakarékos izzók... végül is azoknak igencsak agresszív kinézete van, valljuk be. Vagy legyen a zene... de nem mind, csak a punk meg a klasszikus, mert azokban van deltahullám-visszaverődés-csökkentő-paranormális-hangszegmens (erre a szóra a wordnek sincs javaslata). Talán tényleg.

Akárhogy legyen is, veszélyes az élet. Gondoltam ezt leszögezem, mert biztos, ami biztos, hátha nem mondta el még senki ilyen nyilvánvalóan. A legrosszabb pedig az, hogy nincs mindenre ráírva, hogy halált okozhat. A szegény fiatal tudatlan fővel kiszabadul egy érettségivel a kezében a világba, és nem tudja, mi öli meg hirtelen. Itt van a dohányáru... igen, arra legalább figyelmeztetnek, ez korrekt dolog, de a késekre mégis miért nem írja rá senki? Egyértelmű, hogy több ember halt meg kés által, mint dohányzás miatt. Most pedig elkezdhetném sorolni, hogy mi minden okozhat halált... lehet, hogy valakinek megmentené valamikor az életét, hogy tudja. Nem fogja.  Annyit érdemes csak megjegyezni, hogy bármikor megölhet minket az internet. Pont, mint a 28 éves fiatalembert, akiről a fönt említett hír szólt.

Ő például felakasztotta magát egy internetkábellel.


Szólj hozzá!

Címkék: feltámadás

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr282470788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása