Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Nem voltunk ügyesek

2010.09.15. 19:56 mujure

Asszondja a Fradi-CSK Rósa Dénes az újpesti 0-6 után, hogy nem szabad elbújni. Egyetértek, így hát megkésve bár, de számot adok a Treff6  majdnem hasonló arányú vereségéről...

Treff6-Angyalföld FC 1-8 (0-3)
Nézők: Réka (szokásos törzsszurkoló), Linda (Marci nője)
Kezdő: Marci-mujure, Csendesebben-SiskaG-Patyak, Gabi Edzőnéni: Enikő
Csere: Áron
Gól: mujure

Hát hogy is kezdjek neki... Az ellenfelünkkel a fő baj az volt, hogy nem volt erősebb csapat (sőt!), mint a múlt heti, ergo abszolút nem lettünk volna esélytelenek ellenük. Ez a meccs elején is látszott, az első félidő első felében egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet, helyzeteink voltak, Gabi pl kettétörte a kapufát. Alapvető gondunk az volt, hogy a három alap védőnkből egy sem volt jelen, Áron is csak a második félidő eleje tájékán érkezett meg... Ha egy védőnk hiányzik, azt simán elbírjuk, ha kettő, akkor még mujure vagy SiskaG ki tud segíteni hátul, de hogy mind a három... Eleve halálra voltunk ítélve. Az első két gól viszonylag gyors egymásután jött, a többi meg már szépen sorban, gyakorlatilag a meccs elejét leszámítva esélyünk sem volt. Hátul mindenki teljesen indiszponált volt, elöl pedig impotensek voltunk, mint 71 éves az öregek otthonában.

Jöjjenek a tények: az Angyalföld FC a korábbi két meccsén hat gólra volt képes. A Treff6 korábban 2 gólt kapott két meccsen. Semmi sem utalt ekkora verésre... A csapat tavaly 3 meccs után 6-10-es gólaránnyal állt, most ugyanennyi. Viszont az, hogy egy meccsen kaptunk nyolcat (apropó, SiskaG hétfő este megesküdött, hogy csak hetet kaptunk...), azért kicsit árnyalja a képet. Ha vannak védőink, hátul nem vagyunk rosszak, de az előrejáték továbbra is nagyon gyenge. Mujure pl a háromból két meccsen is védőt játszott, mégis ő lőtte a csapat góljainak felét (szintén érdekes, hogy azon az egy meccsen nem lőtt gólt, amikor nem védő volt)! A hat gólon két játékos osztozik, mujurén kivül még Gabi talált be háromszor. De hogy hol vannak a Patyak, vagy a SiskaG gólok... A támadójáték tehát továbbra is rossz, ne szépítsük.

Ezek a dolgok pedig mind szépen öszpontosultak hétfőn este, mindenki hozta a leggyengébb formáját, hátul gyakorlatilag nem léteztünk, előre pedig csak összesen 10 percig. Maximum. Marci és Áron miatt egy gólt kaptunk, Csendessebben miatt mondjuk kettőt, a többi pedig kollektíven az egész csapat hibája. Ez persze nézőpont kérdése, mujure nyakába is varrhatunk egyet, ha akarjuk...

Értékelés:
Marci (5): A gólok többségéről nem tehetett, egyet viszont nagyon csúnyán bevédett. Azért nyolc kapott gólnál az ember nem kap óriási osztályzatot...
mujure (4): Rém gyenge volt, nem szépítek rajta. Viszont az első félidőben volt vagy két kapott gól, amikor ketten hozták rá a labdát. Teljesítményén egy dolog szépít csak: ő lőtte a gólt.
Csendessebben (3): Bocsi, pajtás, de ez nagyon kevés volt... Legalább két gól egyértelműen az ő hibája volt, viszont adott egy gólpasszt.
SiskaG (3): Se előre, se hátra nem segített. Nem zárt vissza, előrejátékban is súlytalan volt.
Gabi (4): Lőtt két kapufát, de semmi egyéb.
Patyak (4): Próbálkozott becsülettel, de helyzet nélkül nem könnyű. A végén már csak ő tartotta a lelket a csapatban.
Áron (4): Bár nem tehet róla, hogy a meccs több mint feléről hiányzott, ez akkor is szót érdemel. Ráadásul amikor beállt, miatta is kaptunk gólt, és nem hozott semmi javulást.

A csapat jelenlef 3 forduló után szerzett 4 pontjával a 9. helyen áll. Jövő héten az eddig 100%-os Champignon csapatával játszunk, Áron biztos, mujure és Csendesebben pedig lehet, hogy hiányoznak majd (ergo megeshet, hogy krónika se lesz). Ez a meccs most így sikerült sajnos, de ha előkapjuk a jobbik énünket, nem biztos, hogy esélytelenek vagyunk.


2 komment

Címkék: treff6

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr362298833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsuhesz 2010.09.15. 20:35:41

menjek? :D már ha érted a viccet... :D

Csendesebben, a gyerek alszik 2010.09.15. 22:11:09

Fizikailag képtelen vagyok lájkolni ezt a cikket. Nem lehet egyszerűen.
süti beállítások módosítása