Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Alapvetések

2010.08.30. 16:46 szkr

Ha valaki még mindig nem értené, hogy mi történik a világhálónak ebben a sarkában, akkor nesze, itt van némi segítség (kösz mujure).

Először is ez egy kocsma. Úgy kell elképzelni, hogy ott ülünk az asztal körül és mondjuk az okosságokat. A különbség pusztán annyi, hogy itt minden minőségi és még ingyen is van. Nincs vizezett sör. Van viszont házipálinka. Meg ha minden jól megy, akkor még zenegépet is beszerelünk, arra viszont még egy kicsit várni kell.

Dohányozni szabad, a földre köpködni viszont tilos. Szerencsére rendelkezünk klímával és szagelszívóval is, úgyhogy nyugi, itt mindig jó az idő. Az talán egyértelmű, hogy a wifi is ingyenes. A sávszélesség viszont kicsit rajtad is múlik.

Azért vagyunk, hogy dumáljunk, szóval nem baj, ha nem értesz egyet. Sőt, talán még jobb is. Koccintáskor viszont nézz a szemünkbe, különben te fizeted a következő kört.

Szeretünk inni. Szeretjük a szexet. Szerintünk nem gáz, ha füvezel. Viszont ha összeokádod a termet, akkor többet nem engedünk ide. Ilyen ez.

(folyt. köv.)


3 komment

Címkék: kocsma házirend

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr712259177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

istvanffy 2010.08.30. 17:15:54

ez a Balázs szobájára illik

szkr 2010.08.30. 17:21:57

@istvanffy: tény, hogy félig ott született. valahogy úgy, hogy éppen üríteni akartuk a hamutálat, amikor megjelent a madár. pontosan nem emlékszem, akkor már kicsit készen voltunk.

junkiemano 2010.08.30. 20:01:41

Szeretek inni, szeretek szexelni, füvezni meg pláne, várom a folytatást ;)
süti beállítások módosítása