Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Kezdetek

2010.08.12. 18:01 mujure

Új időszámítás indul az internetes kocsmázás történetében!

Hamujából éled újra a netes iszákosok gyűjtőhelye. Jelenleg még nyilván kevesen tudnak róla, hogy megalakultunk, de sebaj, lesz ez még így se!! Ez a szám az egyik himnuszunk. Jelenleg ketten gyártjuk a blogot, kollégám, Csendessebben, a gyerek alszik majd nemsokára szintén bejelentkezik.

Terveink között szerepel minden olyan téma felvetése és arról egyfajta vélemény formálása, amely minden rendes kocsma esti kínálatában felmerülhet. Szóval lesz itt sport, politika, botrány, filozófia, matematika, okoskodás, miegyéb...

Terveink között szerepel még egyéb kollégák meghívása a blogba. Reméljük minél több ismerősnek és nemismerősnek kedvére fogunk tenni.

Na, igyunk egy jó fröccsöt a Történelem tiszteletére, amit megalkottunk...


1 komment

Címkék: bevezető kocsma

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr322217529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása