Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

3 bizonyíték, hogy Orbán az Antikrisztus

2012.10.05. 12:43 szkr

„Sokan mondják majd nekem [Jézusnak] ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-e, és nem a te nevedben űztünk-e ördögöket, és nem cselekedtünk-e sok hatalmas dolgot a te nevedben? És akkor vallást teszek majd nekik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők.” (Máté 7:22-23)

Mit lehet mondani egy olyan emberről, aki először elűzi a kommunistákat, utána elkölti a pénzt, amit a posztkommunisták összehordtak, végül pedig elkezdi kiépíteni a saját, különbejáratú rendszerét? Sokszor hallottuk már a patás Orbán kifejezést, de ez szerintünk közel sincs a valósághoz. Orbán nem a Sátán, ha az lenne, akkor nem Magyarországon nyomulna. Nem, Orbán ennél sokkal rosszabb: ő az Antikrisztus. Nem is kell messzire menni ahhoz, hogy ezt bizonyítsuk: elég csak a fenti idézetre vetni egy pillantást.

1) „…nem a te nevedben prófétáltunk-e…”

Az Orbán és a Vatikán közötti minimum sajátos kapcsolatot már kétszer feszegettem ezen a felületen (mindkétszer látványosan gyorsan tűnt el Indexanyánkról az írás, amit máig nem értünk). Ami tény, hogy a miniszterelnök Rómában (is) kinyilatkoztatta: „Egy rendkívül széles társadalmi támogatás és nemzeti konzultáció után sikerült az ország keresztény hagyományaiból táplálkozó, modern, XXI. századi, új alaptörvényt elfogadnunk, amely az előttünk álló korszakokban biztos alapot ad Magyarország számára.” Na most azon túl, hogy ez hazugság, hiszen széles társadalmi támogatásról pont az Alaptörvény esetében nehéz lenne beszélni, mindenesetre igaz, hogy elfogadták. Ez persze csak az első lépés volt afelé, hogy kialakuljon a Sátán Első Birodalma.

2) „…nem a te nevedben űztünk-e ördögöket…”

Elküldtük, visszahívtuk, elküldtük újra, most jönnek ismét. Az IMF-fel való macska-egér harcról a Tom és Jerry jut eszembe, a hülye kisegér mindig valahogy szétveri a nála sokkal jobb pozícióban lévő, gyökér macskát. Kicsit ilyen ez is, és ki lenne képes arra, hogy egy ilyen kicsi és globális szempontból jelentéktelen ország vezetőjeként képes legyen agyonszopatni egy nagy, arctalan Intézményt? Nyilván az Antikrisztus. Ráadásul eszközökben sem válogat: az egyik pillanatban szabadságharcot hirdet, majd ezt kidobja az ablakon, csak hogy később elküldhesse a kurva anyjába az egész bagázst, végül, miután megint ide hívja őket kijelenti, hogy nélkülük is menni fog. Esküszöm vicces lenne, ha közben azért lenne unortodox a gazdaságpolitika, mert kivételesen a társadalmi érdekeket is figyelembe veszi.

3) „…nem cselekedtünk-e sok hatalmas dolgot a te nevedben?”

És így érkezünk meg 2012. szeptember 29-hez, amikor Viktor végre tökéletesen tisztába tette a dolgokat és Ópusztaszeren egy random turulavatás közben meglengette, hogy lassan úgy érzi: készen van a nagy mű. Ez a mű a Tizenkét Hét Törzs Országa, akik Ábrahám Szent István gyermekei és ő, Jézus Orbán a jó pásztorként arra bíztat: „örüljetek, mert megtaláltuk elveszett juhainkat.” A kör bezárul, az Új Törvények Világa elérkezett.

„És megfogaték a fenevad, és ő vele együtt a hamis próféta, aki a csodákat tette ő előtte, amelyekkel elhitette azokat, akik a fenevad bélyegét felvették, és akik imádták annak képét: ők ketten elevenen a kénkővel égő tüzes tóba vettetének: A többiek pedig megöletének a lovon ülőnek kardjával, amely az ő szájából jő vala ki; és a madarak mind megelégedének azoknak húsával.” (Jelenések könyve 19:20-21)


Szólj hozzá!

Címkék: humor kormány ébredés

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr434821543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása