Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Mujure meghalt

2010.12.01. 18:53 mujure

Igen, mujure meghalt, ezért most egy nekrológ következik.

Mujure érdekes ember volt, a maga nemében különleges, hisz nincs olyan ember még egy, mint ő. Az eddig eltelt 19 év alatt sok embert megkérdeztünk róla, hogy mi a véleményük mujuréról. A lehető legsokrétűbb válaszok érkeztek. Volt köztük biztató, kevésbé biztató, sőt, egyenesen sértő is.
„Mujure megmozgatta az emberek fantáziáját, sok mindenről volt véleménye.”
„Mujure focibuzi.”
„Mujurét mindenki szereti, mert olyan…izé…olyan, amilyen.”
„Mujure egyáltalán nem tartozna a jófej és a különleges emberek csoportjához, ha nem lenne ennyire őrült.”
„Mujure egy seggfej.”
És még sorolhatnánk a véleményeket, de ettől most megkíméljük a Nyájas Olvasót.

Élete vége felé mujure békésen visszanézett az addig eltelt időre, és azt mondta nekem: „Barátom, eggyel kevesebb sör van a hűtőben.” Vagy valami ilyesmit, igazából elég készen voltunk, így arra sem emlékszem, hogyan halt meg. Vagy hogy mikor. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már nincs többé. Érdekes, mert hát én meg itt vagyok, meg a Facebookon is még mindig fenn van. Ki érti ezt?

A lényeg az, hogy törölheted az ismerőseid közül, mert valószínűleg nem az a srác, aki volt. Mert hát ő, ugye, meghalt. De az emlékeidből nem törölheted ki, mujure ott marad, ha tetszik, ha nem. Én a magam részéről rohadtul szeretnék hasonlítani mujuréra, és ennek érdekében mindent meg fogok tenni, hogy a végén, kis szerencsével és a mágia segítségével, feltámasszam poraiból. És vissza fog térni, ne aggódjatok! De hogy akkor mit csináltok majd, csak rajtatok múlik.

Ő itt lesz, és kivesz majd egy újabb sört a hűtőből.


Szólj hozzá!

Címkék: újjászületés

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr462486706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása