Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Nemzeti Suttyóverseny, ünnepi kiadás

2014.03.15. 15:36 Főnix blog

Mint azt mostanra mindenki tudja, a mai napon, nagyjából ezekben az órákban, hős magyar fiatalok, egyszerű hétköznapi emberek, otthon ebédeltek és sziesztáztak egy kiadós városi séta után. A pihire és a teli gyomorra azért volt szükség, hogy a nap későbbi óráiban legyen elég energiájuk kiebrudalni a hülye Habsburgokat, de lehetőleg még úgy, hogy elérjék a Nemzetiben az aznapi Bánk bánt. Ez a lazaság (és persze a tény, hogy beintettek a hatalomnak), az osztrákoknál nyilván kihúzta a gyufát. Erről most mind nem lesz szó, hallottuk már a sztorit eleget. Helyette tekintsük át gyorsan, hogy 2014 felvezető szakaszában kik voltak azok, akik a magyarokat próbálták felbaszni. Nemzeti Suttyóverseny, ünnepi kiadás.

gyorsan essünk túl rajta: túlnyomóan fideszesek trollkodtak az elmúlt időszakban, az úgynevezett baloldali csapatnak egyetlen igazán nagy húzása volt. így aztán le lehetne egyszerűsíteni az egész kérdést arra, hogy most akkor a Fidesz vagy az MSZP volt a nagyobb suttyó, de akkor úgy éreznénk magunkat, mint átlagos választópolgár a szavazófülkében, az pedig csak áprilisban lesz aktuális. mi inkább teret adunk a választási lehetőségeknek.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Az NFÜ ugyan megszűnt január 1-ével, viszont ez nem akadályozta meg őket abban, hogy többmilliárdos kommunikációs tendert írjanak ki. Egy nappal a megszűnés előtt. Ezután ugye a Miniszterelnökséget, ami lényegében átveszi a munkát, nem lehet hibáztatni, hiszen nem ők csinálták, az NFÜ-t pedig pláne nem lehet elővenni, hiszen nem is létezik. Egyszerűen tökéletes.

Összefogás

Na, most ebben a helyzetben ki a nagyobb suttyó? Mesterházy, aki megújuló MSZP-ről papolt, de csak azon dolgozott, hogy összehozza a régi csapatot? Bajnai, aki korszakváltás címszóval behódolt neki? Gyurcsány, aki jó csótány módjára még ezt az időszakot is túlélte, sőt, a nap végén túl is nyerte magát? Jávor Benedek és az összes péemes, akik képesek ezek mellé állni, hátha hitelessé teszik őket? Erről lehet szavazni kommentben.

MTV

A Híradó is reagált az Összefogásra, nyilván. Tette mindezt úgy, hogy egy 3 perces blokkban a baloldalon teljes joggal röhögő posztokat mutogatott, ezzel viccel a nép-alapon. Csak hát ez így, ebben a formában, kissé részrehajló.

Fővárosi Önkormányzat

Hogy kinek, és miért fájt az, hogy a szegényeknek időnként ételt oszt néhány szervezet, az már tényleg rejtély. Ennyire nem lehet senki elitista, hogy így akarja eltüntetni a szegényeket az utcáról. Ilyet egyszerűen nem lehet csinálni, ez már egy Monty Python-jelenet, amiben gúnyolódnak a hajléktalantörvényen. De legalább át fogják adni a 4-es metrót.

Simon Gábor

Simon Gábor egy MSZP-s fenegyerek, aki nagy hangon tiltakozott Orbán vagyonnyilatkozata ellen, sőt, ennél még hangosabban követelte a NAV kivizsgálását. Aztán valakinek elege lett abból, hogy ennyit ágál vagy csak szüksége volt valakire, akit kirúghat, a lényeg, hogy kiderült, ha valakinek kushadnia kéne ilyenkor, az éppen Simon Gábor. Történt ugyanis, hogy a nagy vagyonnyilatkozat inkvizítor, az adócsalások kegyetlen üldözője, elfelejtkezett 240 millió forintról, amit Ausztriában tart. Legalábbis ő ezt válaszolta, mikor feltették neki a kérdést: ugyan, miért nem szerepel ez a pénz a vagyonnyilatkozatában, képviselő úr?

Nemzeti Választási Bizottság

Wittner Mária

Persze, a többi is faszszopó, de velük ellentétben Wittner Mária a Neveket akarok hallani című Kárpátia-örökzöldben még arról magyarázott, hogy soha nincs bocsánat és akasszunk fel mindenkit, meg éljen a bosszú. Telnek az évek.

Rónaszékiné Keresztes Mónika Mária

Amúgy ő indul a VI-VII. kerületben egyéniben. Meg családpolitikus.


3 komment

Címkék: közélet szavazás összegzés idióták

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr1005861716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2014.03.16. 09:30:56

Tálalsz pár ügyet a te felfogásod szerint, majd szavazzanak róla.

Egyébként ha Wittner Mária szerinted esélyes a legnagyobb suttyóra, mit szólsz a sok zsidóhoz, akik ugyancsak nem bocsátanak meg? Ráadásul ők tekintet nélkül mindenkit és azok leszármazottait is bűnösnek tartják.

Vagy őket már nem merted a listára írni?

dr kíváncsivagyok 2014.03.16. 10:39:03

Hiányoltam a listáról Matolcsy elvtársat...

csak egy néző 2014.03.16. 11:00:32

"Európa legegységesebb országa vagyunk"
Ez látszi a kommentekből is. Behubesza
süti beállítások módosítása