Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Ez itt a reklám helye!

2012.04.21. 17:19 Hús

Eme posztban nem fejtjük meg az élet keresztrejtvényét, CR jelentősége eltörpül, ó, mint a Sirius B csillag egy Betelgeuse mellett. Nem tárgyaljuk az elkövetkezendő X, Y és Z generációk fejfájását, ez bizony egy önköztesbárány lesz, ami révén egyik társszerzőnk, úgynevezett Hús ülök sajátmagam karosszékébe, kibélelve azt mellem dússzőrű párnázatával, ahova jókedvvel és bőséggel meghívom ama nagyszakállú bölcseket, akik utat mutatnak a setét rengetegbe. Itt van Mózes, Arisztotelész és egyéb nagyszakállú bölcsek szép számmal. Hát fogjunk is neki eme nagy öninterjuhnak szánt szándékkal nem reklámmentes, eképpen:

Hús: Kedves István! Köszöntelek!
Bex Reaper István: Hasonlóképp!
H: Évek óta ismerjük egymást, mégis örömmel tölt el, hogy kérdezhetek tőlem őszintén, mert szerintem meglepjük egymást majd a válaszokkal.
B.R.I.: Természetesen, mindig is vágytam erre. De saját gondolataim mellett a bölcs próféták  is igazgatják utamat vagy tűzoszlopként, vagy felleg formájában. Ugye, kedves Mózes...
Mózes: Hát persze, tárgyi tévedésben vagy, Húsom, mert az nem én voltam, hanem a Főnök...
H: Életed több vargabetűje mellett különösképp az érdekel, hogy együtteseddel, az Ivan & The  Parazollal megnyertétek a Hard Rock Café budapesti tehetségkutatóját, ahol ti képviselitek
Magyarországot a nemzetköi döntőben.
B.R.I.: Ez így van. Nagy megtiszteltetés érte együttesünket. 86 zenekar jutott be a nemzetközi versenybe, ahol a 10 legtöbb szavazatot kapott bandából egy new yorki zsűri választja ki a legesélyesebbet, aki Londonban, a Hyde Parkban játszhat Bruce Springsteen nem nagyszakállú, de bölcs ember előtt....
Nostradamus: Én azt flesseltem, hogy ti nyeritek.
Delphoi jósda nagyszakállú papnői: Mi is!
H: Azta, ez igen betanult sablonszöveg! Sokat gyakoroltam rá?
B.R.I.: Igen, mindezt elsütöttük az MR2 Kultúrfitneszben, a ClassFMen, EXITben, Lángoló Gitárokon és sok helyre megyünk még ennek kapcsán, muszáj volt megtanulni. Mindez óriási felelősség és nagy megtiszteltetés érezni, hogy egy ország áll mögöttünk és támogat minket.
H: Egy ország? Ez az 1400 szavazó maximum a Vatikán...
B.R.I.: Legalább annak kegyelmes a valutája. Amúgy szavazni úgy lehet, hogy…
XVI. Benedek: Mennem kell. Szólítanak a hívek, celebrálni kell egy misét és jőnek a francia katolikusok is.
H: Dícsértessék!
B.R.I.: Dícsértessék! Köszönöm, hogy benézett!
Nagyszakállú bölcsek (fennhangon): Dícsértessék a Jézus Krisztus!
Jézus: ÉN?!
H: Akkor ez most valójában csak egy szavazós spam?

B.R.I.: Igen, szavazni úgy lehet, hogy meglátogatja az ember a nagy Facebookon a Hard Rock Café Budapest oldalát, VOTE NOW kicsiny fülecske, nem ám a nagy kép! És onnantól kezdve VOTE az Ivan & The Parazolra. Legörgetvén. Nem sok mindent kell lájkolni, de megéri szerintem, mint az ötkulcsos ÁFA. Szóval izé... Szavazzatok!
Nagyszakállú bölcsek: Szavazzatok!
Platón: Csak szimmetrikusan.
Timaiosz: IgenisuramarusinegI
Mengyelejev: SU-3 szimmetria?
Arisztotelész: Sétálgatva egy ligetben.
Bakkhosz: Csak lányok és bor társaságában!
Nagyszakállú kecskék: Kizárt dolog, mert nem tudom.
Nicole d'Autrecourt: Ti vagytok a világ közepe mégiscsak.
H: Najó... Köszcső.


Szólj hozzá!

Címkék: zene interjú kult

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr864465146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása