Hamu és Feltámadás

Online kocsma! Dohányzó helyiség (kérjük használja a kihelyezett hamutálakat), asztalt biztosítani csak rendelés fejében tudunk, a földre köpni tilos!

Friss topikok

Bányásznő kerestetik!

2013.11.26. 13:39 Zadiste

A feminizmus egy fantasztikus dolog… volt. Volt akkor, amikor a nők nadrágot kezdtek hordani azért, hogy nadrágot hordhassanak és nem a pucér melleiket nyomták egyes ország vezetőinek az arcába azért, hogy… nos, nem értem a metaforát. Egyébként sem értettem soha ezt a melltartó ellenes hozzáállást. Eddig nem nőiségem végső és lerázhatatlan zálogaként tekintettem a melltartókra, sokkal inkább a jobbközépről-balszélre repkedő csöcsök elkerülésének eszközeként. (Ez a politikusoknál is jól jönne, nem?!)

Szóval a feminizmus jó volt. Kicsit olyan ez, mint az alkohol. Az első 2-3 korsó sörtől vidám vagy, a 12. után meg leginkább egy tróger faszkalap. A keresett szó a mérték, meg a fogalom, hogy érezd, már túl messzire mentél. Mert én igenis szeretnék hinni abban, hogy most épp nem vagyok elnyomva, persze lehet, hogy csak a szőrős férfiállatok zsarnoki felsőbbrendűségének hódoltam be túl könnyen.

Persze értem én, hogy azok a szegény muszlim nők ott keletre milyen rémesen szar helyzetben vannak, de ha választhatnék, hogy Abdul Mohamed Aladin 5. felesége vagyok vagy éhező kisgyerek Afrikában, hát… És persze értem, hogy ott sok nő tényleg a férfiaknak alárendelt, de abban nem vagyok biztos, hogy ezt ők annyira gyűlölik. Persze mindig vannak, akik el vannak nyomva, meg szarul élnek, de ez ilyen globális probléma, nem? Magyarországon a cigányok (bocs, romák), Franciaországban az arabok, az USA-ban a feketék és a latinajkúak, Afrikában mindenki, kivéve a fehéreket. (Milyen furcsa, hogy a fehér ember még bevándorlóként is szerencsésebb, mint a színes…)

Szóval kezdünk kicsit elamerikaiasodni. Én azt mondom, nem csak a Meki meg a TLC költözött be Európába, hanem ez az általános, ’mindenképpen megváltjuk ezt a – rajtunk kívül – csúnya világot’ típusú felfogás is. És amíg az amcsik az ő felsőbbrendű demokráciájuk szellemében háborúznak meg tartanak fent mesterséges békéket, addig mi az antik Európa meg a szép keresztény hagyományok értelmében akarunk vallási igazságot tenni meg felszabadítást hozni. Tényleg, a zsidókat kihagytam. Na, nekik aztán mindenhol szar, főleg otthon, aztán mégse mondja senki, hogy jaj, szegény zsidók, csak ők. Szóval majd a muszlim nők is panaszkodnak magukért, én nem féltem őket. Az ő kultúrájuk van olyan antik, mint a miénk, és az, ami működik több ezer éve, azért nem biztos, hogy echte szar.

Visszatérve a szegény elnyomott európai gazellákra, akikre a férfiak csak úgy vadásznak. Igen, most baromi közhelyesen a kis Doboz-ügyre utalgatok. Nagyon kedves a fiatalembertől, hogy felszólal a nők jogaiért, de kösz, nem kérünk belőle. Majd lázadunk, ha úgy érezzük, vadásznak ránk. Valahogy sokkal inkább azt érzem, hogy egyszerűen csak baszta a csőrét, hogy neki fizetnie kell, mert ha valóban szegény gazellákért harcolna, akkor nem kényszerítené őket arra, hogy önként vessék magukat az oroszlánok karjaiba. Mert ebből csak az lesz. A nők akkor sem fognak fizetni barátom, és nem azért, mert ekkora faszszopók vagyunk, hanem mert a férfiak önérzetét sérti, amikor a barátnőjük/csajuk/esti szopásuk a saját kis kurvapénzét dobja a közösbe. Szóval mostantól a férfiak majd kétszer annyit fizetnek, a vadászat meg elkezdődik már a sorban, ahol nem lesznek lábnapot kihagyott, izomkolosszus biztonsági őrök, akik megvédik a csoporttól leszakított egyedeket. De igazán őket sem féltem. Az igazi gazella megmutatja majd, hogyan lehet levadászni az alvó oroszlánt.

Visszatérve erre a feminizmusra. Engem már a hideg kiráz ezektől a női-kvótáktól is. Komolyan, ha egyenlők vagyunk, akkor ne azért legyek ott, mert nekem nincs farkam, csak mellem, hanem mert jó vagyok abban, amit csinálok. Vagy akkor vezessük be a bánya-kvótát, mert úgy igazságos, ha a nők is termelnek gyémántot, ha már ők hordják, nem? Vagy nyissanak gyorsan a férfiak szépségszalont, mert mostantól csak oda vagyok hajlandó járni, ahol kigyúrt macsó ragasztja a műszempillát. Még élvezném is!

Nem vagyunk egyenlők/egyformák, csak egyenjogúak és ennyi. Mert ez a mindenben-egyenlőség nagyon jó gondolat, csak hatalmas baromság. A férfiak erősebbek, meg nagyobbak, meg tudnak állva pisilni. Szerintem menők és imádom őket. Én meg gyereket tudok szülni, a fajtám nélkül kihalna az emberiség. Szerintem amúgy ez sokkal menőbb, nem?

Aztán csak állítsuk Natalie Portmant meg Kim Jong Unt egymás mellé… És mindenki választhat, hogy melyik lenne szívesebben.

Szóval feminizmus pro, én meg megyek a bányába dolgozni!


4 komment

Címkék: illem idióták együttélés

A bejegyzés trackback címe:

https://foenix.blog.hu/api/trackback/id/tr965657683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AmBesten 2013.11.26. 16:31:46

Az egyenlőség és az egyformaság fogalmát kevered jó alaposan.

Az nem egyenlőség kérdése, hogy nők is dolgozhassanak bányában, hanem az egyformaságé. Ha a női szervezet teherbírása akkora, mint egy férfié (tehát egyforma), akkor rendben van a dolog.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.11.26. 17:26:09

Egyébként én eredetileg azt gondoltam a srác akciójáról, hogy tényleg ennek a gondolkodásnak akar tükröt állítani, hogy akkor legyenek egyenlők a nők ilyen szempontból is. De végignézve az ATV-s interjúját, attól tartok, ő tényleg komolyan gondolta ezt a maszlagot, amit elmondott.

Obszerváló 2013.11.26. 17:58:47

@AmBesten: Nem kever semmit, a feminista hazugságokra próbál rávilágítani. Szerintük ugyanis az az egyenjogúság, hogy a jó dolgokat (pl. jól fizető, magas társadalmi presztízsű állásokat) követelik, ott előjogokat, kivételezéseket, kvótákat zsarolnak ki maguknak, a nehéz, rosszul fizető, piszkos, egészségtelen munkák meg maradjanak meg a férfiaknak.

Namir 2013.11.26. 19:59:07

A hülyeség idáig vezet. És még tovább...
süti beállítások módosítása